Loading
Hardcore   /   Hírek   /   Orál

A Gloryhole titkai (videókkal)

2023.11.27.Simon Lukapop

Régi rajongója vagyok a gloryholesecrets.com-nak, minden elérhető videóját megnéztem eddig. Személy szerint nem izgat annyira pornóban a szopás, de itt a megvilágítás és a szuperközelik az izzadó csajokról megvettek kilóra. Nincs extrémitás, nincs bukkake, csak egy ismert vagy ismeretlen pornós picsa, aki egyenként, a legjobb tudása szerint facsarja ki egymás után a farkakat, majd rövid játszadozás után, kivétel nélkül lenyeli az örökítőanyagot. Tökéletes koncepció!

Ha negatívumot kellene említenem, az csak annyi, hogy néha monoton és uncsi tud lenni, ahogy percekig furulyáznak ugyanolyan mozdulatokkal. Éppen ezért csináltam magamnak egy izgalmas válogatást a kedvenceimmel, ahol csak a legjobb pillanatokat tartottam meg. Ebből a kb. 2,5 órás válogatásból hoztam el pár percnyi ízelítőt, 6 hölgyemény közreműködésével és kíváncsian várom, hogy kinek a technikáját tartjátok a legjobbnak.

ANGEL SMALLS

A csaj kisebb legenda volt a Legal Porno oldalon, amikor még aktív volt, de itt is vérprofi dívaként pippantja le a falontúliakat. Inkább a kamerának dolgozik, ehhez mindent be is vet. Nyalja a fasztőt, a heréket és torkozik ahol tud, hogy a végén kéjesen a szemünkbe nézve nyeljen le mindent.

AVI LOVE

Nagy kedvencem volt a kiscsaj, sajna már ő se aktív. Ebben a szösszenetben viszont megmutatja miért is szerettem. Angellel ellentétben ő a faszra és a tulajdonosára összpontosít. Mindig lágyan kezdi felszopást, de ő sem rest mélytorkozni is. Az élvezéskor meg addig nem csatlakozik le a makkról, amíg az utolsó cseppet ki nem rázta belőle. Közben meg néz azokkal a gyönyörű szemekkel. Imádom.

EMMA JADE

A frufrus kisasszony is szorgosan dolgozik a bájdorongokon. Ehhez leginkább a szívást használja. Az arca folyamatosan be van horpadva, akár a makkon, akár a heréken lóg közben. Munkájában nincs hiba, így jól példázza, hogy lehet ezt a szakmát paplanszáj nélkül is jól csinálni.

GABI GOLD

Őt se kell bemutatni a rendes, pornót szerető embereknek. Valóságos áhítattal, behunyt szemekkel cummantja a srácokat. Annyira átszellemül közben, hogy egyszer véletlenül idő előtt nyeli le a végterméket. Közben azért nyelvvel és garattal is ügyes. Ez utóbbi a látványosabb.

INDICA MONROE

Indica azzal vált híressé, hogy terhesen vágott neki a pornóiparnak és még egész nagy hassal is forgatott. Köztük ennek a studiónak is, én mégis a szülés utáni látogatását vágtam meg, mert egyértelműen jobb. Olyan technikával dolgozik, amit tanítani kellene a nőknek. Például a torkozás közbeni herenyalást, csak hogy egyetlen példát említsek. A nagyszerű technikájánál csak a habitusa szexibb. Minden megmozdulásán látszik: IMÁDJA a faszt! Függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, hogy egy izomgyurin vagy egy hájpacnin találja.

TRICIA OAKS

Nem tudom, hogy lehet-e túl sok nyál egy szopáshoz, de ha igen, azt Tricia „Nyálkirálynő” Oaks termeli ki. Nála fasz nem marad szárazon. Bőven jut a cuccból a szilikonos mellére, a falra, a padlóra és még marad is annyi benne, hogy telibe csulázza a lompost. Ha csak a pénzért csinálná, nem vinne bele ennyi energiát (meg nem ujjazná közben a segge likát).

Na melyik hölgy teljesítménye törte meg nálatok a „No Nut November”-t? Kinek a technikáját próbálnátok ki? Vagy kifelejtettem valakit az oldalról, akit illett volna megemlítenem?

Szavazzatok és írjátok meg kommentben!

111
A legjobb Gloryhole csaj a fentiek közül:
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A Gloryhole titkai (videókkal)