in , , , , ,

Imádom!Imádom! KakiKaki Nem rossz ...Nem rossz ...

Ahol még az óvszer sem zavaró. mert olyan keményen basznak: BrokenLatinaWhores videók.

Általában ki szoktam akadni azon, amikor a francia pornókban kötelező a gumi, de ebben az esetben kivételesen kegyesen eltekintem eme ellenszenvemtől. A címben említett oldal szerintem nektek is újdonság, de megéri megnézni egy pár jelenetüket, mert jó kemény szopatások és baszások várnak ránk !

Itt találtam erre az aranybányára, ahol ti is szemezgethettek a jelenetek között. A csajok egyébként szerintem 100%-ban amatőrök, azaz senki nem pornósztár közülük és gondolom valami dél amerikai országból származnak, talán brazilok …

Én leginkább azokat komázom, ahol olyan csajokat vágnak szét, akik nem néznek ki nagyon kurvásan és őszintén szenvednek minden egyes résznél. Pld. ez a csajszi, akit olyan szinten szopatnak péppé az elején, hogy az valami csúcs, aztán meg seggbe basszák, amit rettenetesen élvez. Van itt minden; bőnyál, hányás, öklendezés, arcra köpés, pofozgatás. Szerintem szenzációs !

Vagy itt van az Akatsuki nevű művésznő, aki ugyan nem szenved ily látványosan mint a barátnője, de élvezet az ő baszásában is csak nyomokban fedezhető fel. Itt nézhetitek.A legvérére rendesen felszabadul, amikor tudja, hogy már csak a geci jön.

A Kylie nevű csaj az elején még zavartan nevetgél, de aztán az anál már beteszi nála is a kaput, meg az is, hogy az arcocskáját szép pirosra pofozzák a srácok, akik közül a végén az egyik olyat lő, mintha hónapokig tartogatta volna …

A Jázmin nevű csajnál sem igazán lehet eldönteni mi van, mert legtöbbször csak sírdogál, de van amikor belemozog a baszásba, persze csakis akkor, ha nem a seggét éri az inzultáció. Akkor csak szenved.

A gecifröccsöt a végéről kivágtam nektek, mert elég érdekes, főleg mai utána történik :

A legvégére ezt a szépséget hagyom, szép mellekkel és csinos arccal. Szegényke; ő is annyira sok pofont kap, hogy tiszta piros pozsgás lesz az arca.

Érdemes elbaszni vele egy pár órácskát, lehet közöttük szép kis kúrásokat találni, szemezgessetek ti is !

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…