Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Kritika   /   Orál   /   Weboldalak

Ahol még az óvszer sem zavaró. mert olyan keményen basznak: BrokenLatinaWhores videók.

2023.11.16.Curt

Általában ki szoktam akadni azon, amikor a francia pornókban kötelező a gumi, de ebben az esetben kivételesen kegyesen eltekintem eme ellenszenvemtől. A címben említett oldal szerintem nektek is újdonság, de megéri megnézni egy pár jelenetüket, mert jó kemény szopatások és baszások várnak ránk !

Itt találtam erre az aranybányára, ahol ti is szemezgethettek a jelenetek között. A csajok egyébként szerintem 100%-ban amatőrök, azaz senki nem pornósztár közülük és gondolom valami dél amerikai országból származnak, talán brazilok …

Én leginkább azokat komázom, ahol olyan csajokat vágnak szét, akik nem néznek ki nagyon kurvásan és őszintén szenvednek minden egyes résznél. Pld. ez a csajszi, akit olyan szinten szopatnak péppé az elején, hogy az valami csúcs, aztán meg seggbe basszák, amit rettenetesen élvez. Van itt minden; bőnyál, hányás, öklendezés, arcra köpés, pofozgatás. Szerintem szenzációs !

Vagy itt van az Akatsuki nevű művésznő, aki ugyan nem szenved ily látványosan mint a barátnője, de élvezet az ő baszásában is csak nyomokban fedezhető fel. Itt nézhetitek.A legvérére rendesen felszabadul, amikor tudja, hogy már csak a geci jön.

A Kylie nevű csaj az elején még zavartan nevetgél, de aztán az anál már beteszi nála is a kaput, meg az is, hogy az arcocskáját szép pirosra pofozzák a srácok, akik közül a végén az egyik olyat lő, mintha hónapokig tartogatta volna …

A Jázmin nevű csajnál sem igazán lehet eldönteni mi van, mert legtöbbször csak sírdogál, de van amikor belemozog a baszásba, persze csakis akkor, ha nem a seggét éri az inzultáció. Akkor csak szenved.

A gecifröccsöt a végéről kivágtam nektek, mert elég érdekes, főleg mai utána történik :

A legvégére ezt a szépséget hagyom, szép mellekkel és csinos arccal. Szegényke; ő is annyira sok pofont kap, hogy tiszta piros pozsgás lesz az arca.

Érdemes elbaszni vele egy pár órácskát, lehet közöttük szép kis kúrásokat találni, szemezgessetek ti is !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ahol még az óvszer sem zavaró. mert olyan keményen basznak: BrokenLatinaWhores videók.