Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

Legendás fenéklyukak nyomában 2. – Belle Claire, az egyik legszebb cseh modell, tökéletes gape-el.

2023.11.15.Curt

Sok olyan régi modell van, akiket rettenetesen sajnálok, hogy már nem forgatnak a Legalporno-nak. Mindenek előtt az ős kedvencem Timea Bella, akibe egy időben szerelmes voltam és szerintem egészen biztos, hogy az összes jelenetére kivertem, pedig volt neki jó pár. Sokáig követtem a magánéletét is, de mostanában már nem annyira aktív sajnos ő sem.

Abban az időben volt a pályán, amikor Timi is, és még sok más legendás modell. Ekkor még nem (annyira) kellett tál pisiben fulladozni a csajoknak, elég volt, ha a kamerába tolták a kitágult fenéklyukukat. Belle, eléggé jó volt ebben, de nem emelkedett olyan óriási nagy “fenékyuki” magasságokba mint mondjuk Anna deVille, mégis megérdemelt helye van ebben a listában.

Nézzétek csak az alábbi képeket a drágáról, vagy akár ezt a kritikát, amit 2016-ban írtam róla !!!

De nem csak a Legalon volt aktív a csaj, hanem a cseh oldalak többségén. Emlékeztem még a CzechHarem nevű egyszerűen kibaszottul zseniális oldalra, ahol egy szerencsés faszihoz érkezett 25-30 brutál bomba nő és megbaszhatta mindet sorban. Nna, ott ő volt sokszor a házigazda, aki persze odatette magát a dugásban is. Aztán volt egy CzechCasting oldal is, ahol legtöbbször már bejáratott csajokat castingoltak, de voltak köztük igazi amatőrök is. Ott is ő adta oda a végén a vörös rózsát a csajoknak, akik éppen még 1 perccel az előtt törölték le az arcukról a gecit.

Egyszerűen kurva jó volt a csaj és a szexi fenekéhez szexi magasság és isteni szép csöcsök, csinos arc társult, meg egy olyan kicsit “főnökösködök, de azért szétbaszhatsz” stílus is. A pinája pedig olyan volt, mint amit a felvilágosító könyvekben látunk megrajzolva. Nagybetűs PINA!

Nézzétek csak videóban is :

Ti is emlékeztek rá ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Legendás fenéklyukak nyomában 2. – Belle Claire, az egyik legszebb cseh modell, tökéletes gape-el.