in , ,

KakiKaki Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ...

Végre egy amerikai pornós csaj aki eléggé jól baszható.

Amióta akkora a túlkínálat itt Európában, hogy azokat a csajokat is nehéz lekövetnem, nem nagyon követem figyelemmel a tengeren túli kínálatot. Néha azért bele-bele akadok egy-két jó csajsziba, aki megfog, de ilyen jó csajjal már régen találkoztam, mint CC Doll, aki nem CC Catch rokona, pedig simán lehetne akár a híres csöcsös pop énekesnő lánya is a 32 évével.

Pedig annak idején én még vertem ki kártyanaptáros képre, a kilencvenes évek elején, amikor még nagy számnak számított, ha egy énekesnő ilyen bátran bevállalja a saját szép nagy melleit. A mostani pornós csajnak mellei szinte nincsenek is, de ezt ellensúlyozza minél több tetoválással, és egy olyan odaadó stílussal, ami pont illik ehhez a megjelenéséhez ! Az orosz Sasha Beart jut leginkább eszembe róla, az arc tetoválásai miatt, és ő is szereti ha rendesen meg lesz baszva.

A legújabb Hookup Hotshot ajánlójában figyeltem fel a csajra, ahol bandzsított egy olyan szexit, hogy azonnal utána kellett járnom ki ez a nő!

Nem ez az első találkozása Bryan Gozzling-al, járt ő már nála régebben is.

Leginkább a szájba kúrás megy neki szépen, nem bánja, ha a saját szemébe folyik a nyála, vagy ha éppen el-elcsattan egy két pofon. Mint ebben a jelenetben itt, ahol jól megkúrják a haverok őt DP-ben. A kamera kezelés sajnos elég Onlyfans-es, de lehet valakinek pont emiatt jön be a cucc.

Video:

Ezek mellett leginkább a Hussiepass oldalon szerepelt, ami szerintem csak egy szokásos amcsi oldal a sok közül, ne nagyon számítsunk prolapse kinyomós extrémkedésre és igazán nagy farkara sem. Itt az extrém az, hogy egy kis footjob-ot beiktattak (a kedvemért) …

A Bryan Gozzlingos jelenete viszont eléggé jó lett. Nem egy vadállat baszás a jelenet, de szexi és izgató így lassan is. A csajszinak szép nagy a pinája is és megmutatja a mélytorkozási tudományát is. Meglepően jó kis szett lett.

Ha a teljes jelenetet akarjátok megnézni itt keressétek.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…