Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore

A csaj, aki azonnal elélvez, ha kiveszik a faszt a fenéklyukából.

2023.11.09.Curt

Nem tudom, hogy ti találkoztatok-e már olyan csajjal, aki erre volt érzékeny, én már többel is és a mostani csajom is ilyen. Higgyétek el, hogy ez egy kibaszott áldás, mert férfiként te határozod meg, hogy mikor élvezzen el, és 100%-is biztos lehetsz benne, hogy el fog élvezni, amikor kiveszed a faszod. Nálunk ez csak punciban működik, análnál sajnos nem. Amikor már érzed, hogy el fogsz élvezni kirántod a faszt és élvezel, és egyszerre a csajod is orgazmust él át. A hátránya, hogy beleélvezéskor nincs közös orgazmus minden esetben…

Van egy következő szintje, amit ez a piercinges- perverz kis punci képvisel. Ő akkor élvez el, amikor a feszülés megszűnik a szép nagy picsájában, kicsit csapja a csiklójának és a sok fémnek, ami az ajkaiban figyel és már jön is a spriccelés a drága puncikából. Lady Ana a művésznő és egy 27éves olasz. Én nagyon szeretem a jeleneteit, egyébként is imádom a piercingeket a csajokon és ami neki van az azért eléggé durván egyedi. Két baszott nagy lógós cucc a szeméremajkakban; nézzétek csak:

Van olyan jelenete, amikor csak 4 teljes perc kell neki és máris az történik amit a címben írtam :

Igazából ez a specialitás a csajnak és csakis ezek miatt nézem meg a szettjeit, mert mindíg hozza ezt a kötelezőt. Van amikor éppen egy férfi ököl és egy fasz is benne van a fenekében miután jön a spricc:

Szóval eléggé bevállalós a bébi:

Mutatok egy másik jelenetét, ami nemrégen jelent meg, amiben van itt ököl mindenhol, nézzétek csak!

Igen rugalmas izomzattal rendelkezik nemi szervek terén a drága, a segéd csajnak mind a két ökle totálisan befér neki, és még alulról egy fasz, de ha három keze lenne, szerintem az sem okozna gondot. Ez után egyébként már annyira feszült ott bent minden, hogy még csak érintenie sem kellett a piercingeket:

Furcsa, hogy a puncijával nem működik a dolog, de ha a fenekében lévő feszülés szűnik meg (gondolom a G-pont hathatós közreműködésével), akkor máris elélvez a drága. Mostanában úgyis mindenhol a sztárboxról olvasok, szóval aktuális az alábbi kis szösszenet is én biztosan egy ilyennel promóztam volna fel Aleskát az RTL helyében.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A csaj, aki azonnal elélvez, ha kiveszik a faszt a fenéklyukából.