Loading
Extrém   /   Softcore

Ez a tini csaj a totális természetesség híve

2023.11.07.Curt

Biztosan nektek is van olyan barátotok / ismerősötök, aki nagyon elhivatott valami miatt és ezt fennhangon egy társaságban szokta is hangoztatni. Szerintem a tipik ilyen téma a vegetarianizmus, vagy az egészséges életnek és diétának bármelyik formája. Nekem sok ilyen ismerősöm van és persze vannak a többiek, akik meg kibeszélik és szopatják is az “életmód gurukat” mondjuk egy kocsmázás során.

Most nyáron az egyik csaj a barátaim közül elhatározta, hogy totális természetesség híve lesz a szőrösség terén is, és bizony kb az alábbi csajjal egyenértékű lábszőrösséggel rendelkezik (a többit nem tudom, de a faszija is kattant agyilag, szóval szerintem ott is burjánzik a szőr ahol nem kéne). Arra a megállapításra jutottam, hogy nem minden vegán csaj szőrös, de minden szőrös csaj tutira vegán. Ennyit a kibeszélésről, úgysem jön rá, hogy róla beszéltem itt a saját blogomon, de legalább jól felvezettem a témát, miért is mutatok nektek is olyan csajt, aki az ATK Hairy oldalon elnyeri a Scary Hairy (ijesztően szőrös) érmét.

Régebben jobban bírtam a szőrös pinájú csajokat, volt is itt egy ilyen rovatunk, de nem nagy sikert futott be és jegeltem. Azért az ATK Hairy oldalt havonta látogatom, és nem nehéz password-öt találni oda,meg szoktam nézni mik az újdonságok.

Sia névvel találjátok ott meg ezt a csajt, akitől szerintem sokatoknak majd elfintorodik a szája. A hónalj szőrösséget, a pina szőrösséget még találhatom izgatónak is, amikor a fenéklyuk mellett van meghagyva azt meg kifejezetten csípem is, mert jó kis kontrasztot ad egy kopasz pina mellé pld. A láb viszont már nekem is sok és lányok higgyétek el, hogy ez senkinek nem jó, csak nektek talán, mert nagyon anti szexista és megengedő cucc. A mellbimbó melletti szőrökről meg aztán már ne is beszéljünk !

A csajsziban az is érdekes még, hogy azonnali gape-re képes, azaz előre hajol és máris 4 centisre tágul a kis szőrös feneke.

Ti mit gondoltok a szőrös lábról és úgy általában a hairy cuccokról ? Mikor jön be mondjuk egy pornóban ez, vagy az életben netalán nálatok ?

Látjátok milyen póló van rajta ? Hmmm … megmondtam !

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ez a tini csaj a totális természetesség híve