Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore

Ez a brazil tinicsaj 24 éves korára elég laza fenéklyuk izomzattal rendelkezik.

2023.11.07.Curt

Hivatalos megfogalmazás szerint a „A rectalis prolapsus a végbél nyálkahártyájának, míg a prolapsus ani a teljes végbélfal kitüremkedését jelenti a végbélnyíláson át.”

Kyra Sex a művészneve ennek a latin amerikai csajnak, aki olyna profi szinten műveli ezt mint más a bicepsz befeszítését. Beterpeszt pikk-pakk és kinyomja azt ami eddig bent volt, majd cupp és már vissza is ugrott. Ezek után az fog következni, hogy mindenféle „csúnya és undi” videót mutatok a csajról és a produkciójáról amit művelni tud :

Itt pld. a pisi is becsurran neki , annyira nyomja ki :

Egyébként meg kapja a szokásos kemény brazil kiképzést, van itt minden, még egymásra hányás is néha, de a legérdekesebb mondjuk az a cső, amivel a saját fenéklyukából issza meg a pisit lazán. Mutatok pár fotót róla:

A legdurvább ilyen művelete a legutóbbi volt, ami a minap megjelent jelenetében történt; nézzétek a csodás akciót, amit extra közelről vett fel a kamera. Nem semmi, igaz ? Egy 10/1-es gruppen baszást kapott, ami olyan jó lett, hogy kritikát is fogok írni róla, mert esélyes a Szátbaszva pecsétre is !!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ez a brazil tinicsaj 24 éves korára elég laza fenéklyuk izomzattal rendelkezik.