in , ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ... Kiráz a hidegKiráz a hideg KakiKaki

Ez a brazil tinicsaj 24 éves korára elég laza fenéklyuk izomzattal rendelkezik.

Hivatalos megfogalmazás szerint a „A rectalis prolapsus a végbél nyálkahártyájának, míg a prolapsus ani a teljes végbélfal kitüremkedését jelenti a végbélnyíláson át.”

Kyra Sex a művészneve ennek a latin amerikai csajnak, aki olyna profi szinten műveli ezt mint más a bicepsz befeszítését. Beterpeszt pikk-pakk és kinyomja azt ami eddig bent volt, majd cupp és már vissza is ugrott. Ezek után az fog következni, hogy mindenféle „csúnya és undi” videót mutatok a csajról és a produkciójáról amit művelni tud :

Itt pld. a pisi is becsurran neki , annyira nyomja ki :

Egyébként meg kapja a szokásos kemény brazil kiképzést, van itt minden, még egymásra hányás is néha, de a legérdekesebb mondjuk az a cső, amivel a saját fenéklyukából issza meg a pisit lazán. Mutatok pár fotót róla:

A legdurvább ilyen művelete a legutóbbi volt, ami a minap megjelent jelenetében történt; nézzétek a csodás akciót, amit extra közelről vett fel a kamera. Nem semmi, igaz ? Egy 10/1-es gruppen baszást kapott, ami olyan jó lett, hogy kritikát is fogok írni róla, mert esélyes a Szátbaszva pecsétre is !!

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…