Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore

Mutatom az egyik kedvenc Nacho Vidal jelenetemet, ami Kara Price legkeményebb baszása.

2023.10.30.Curt

Aki nézett már pornót és nem mostanában kezdte ezt, annak egészen biztosan ismerős lehet a világ egyik legismertebb pornósa, aki még Rocco mellett kezdte a szakmát a kilencvenes években. Nacho Vidal ugyancsak megérte azt amit a mester is és több mint ezer jelenetben kúrt az Iafd szerint.

Egyébként bírtam a spanyol faszit, és jaja, tudom, hogy biszex is meg seggbe is kúratta már magát, de szerintem ez a kezdetektől fogva így ment nála, én a straight jeleneteit bírtam és eskü egy ratyis szettjét nem néztem meg. Ahogy egyre több nőt húzhatott a faszára egyre többet és többet akart ő is, mint amcsi társa James Deen, csak mondjuk ő nem minden esetben kért a csajoktól is beleegyezést. Rocco jeleneteiben is azt imádtam / imádom, hogy pontosan kibaszottul tudja, hogy mi kell a csajnak és az erőszakossága ellenére is a csaj is élvezi a baszást. Itt mondjuk nem tudom, de majd megmondják a szakértőink, akik jobban képben vannak a sub csajok világában. Kara Price egyébként a másik főszereplő, és a Leche69.com oldalon jelenet meg eredetileg.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet

Az ágyban kezdünk, ahol azonnal seggbe bassza a csajt a barcelonai nagyfaszú, majd a mellette álló kádba nyomja bele a fejét és egy kis pofozkodási belefér :

A kést és már azért túlságosan is hatásvadásznak tartom, és veszélyesnek is, a fojtogatással pedig ugyanígy érzek, szegény csajszi jól belepirul, mikor csak az utolsó pillanatban engedi el. Aztán felkúrja az ágyra és baszni kezdi, de közben azért oda odapofoz egy kettőt.

Aztán ahogy egyre vadabbul bassza picsán a csajt az eléggé mesteri, nézzétek csak videóban is:

Kicsit kakis a fenék, de nem gond, megtöröljük egy papírtörlővel, amit aztán belenyomunk a csaj szájába és így basszuk tovább (!!!)

Pont mintha magunkat látnánk nem igaz ? Baszás közben egy kis pihi, mert már inni kell valamit, majd megyünk is vissza, csak mi nem a nappaliban lévő kádban fojtogatjuk a csajunkat, hanem csak kúrunk tovább. Nacho viszont nem így tesz, hanem keresi a csaj elájulási pontját. Majd mindenképpen úgy akarja megbaszni, hogy a feje a csajnak a víz alatt van.

Közben még szájba is pisili persze, majd a hajánál fogva az ágyra ráncigálja és – ami miatt imádom ezt a jelenetet – alaposan és normálisan megbassza a csajt. Megint csak saját magunkat tudom idesorolni, a vad smárolás, az ölelkezés és a póz is olyan mintha bármelyikünk otthonában zajlana. Pont ez adja a jelenet érdekességét és ezt bírtam Roccoban is, hogy erőszakoskodik és pofoz néha, de mind a mellett, meg a nagy faszával szétbassza a csajokat.

Nektek bejön ez a jelenet, vagy annyira nem bírjátok a spanyol bikát, hogy meg se nézitek ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mutatom az egyik kedvenc Nacho Vidal jelenetemet, ami Kara Price legkeményebb baszása.