in

Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg KakiKaki

Ciki: egy amszterdami gloryhole-ban egy csaj a saját apját szopta le.

Még az RTL-en is hír volt arról a brit leánybúcsú – legénybúcsú kombóról, amiben a fenti eset történt. Ti is egészen biztosan találkoztatok már a városban legénybúcsús angolokkal, akik prosztó módon be tudnak ám baszni és mindenféle faszságot csinálnak.

A vicces sztori főszereplői közös leány-legény búcsút tartottak, ami állítólag nagyon menő a briteknél, azaz hogy egy városba szervezik az estét és a srácok is mennek a vőlegénnyel, meg a csajok is a menyasszonnyal és tolják reggelig. Mi más jobb helyet is találhattak volna, mint Amszterdam híres vörös lámpás negyedét.

A szopó a jelenetben, (illetve a szopás), az volt, hogy tudtukon kívül egy helyre keveredett a két csapat és az egyik csajszi úgy gondoltam milyen vicces lesz kipróbálni a gloryhole-t és leszopni egy pár idegent. Biztosan kitaláltátok hogy ki állhatott a másik oldalán a szopatófalnak; hát persze hogy a másik csapat, a fiúk.

Na de hát hogyan derülhetett ki a turpisság, mikor a gloryhole-nak pont az a lényege, hogy leszopsz egy idegent és nem tudod hogy ki volt az. Állítólag ez egy olyan szopatólyuk volt, ahol a csaj, hogy ha tetszett neki a fasz és ízlett neki a geci, akkor megnyomhatott egy gombot, amin egy képernyőn megjelent a másik oldalon álló figura, aki ez esetben a SAJÁT APJA volt, aki ugyancsak a legénybúcsús társaság baráti körében szórakozott.

Vége is lett a bulinak és mindenki gyorsan kijózanodott és lehettek kellemetlen pillanatok is abban biztos vagyok. Durva sztori, és remélem hogy igaz, nem csak fake. (Ha hinni lehet a Vice cikkének, akkor az, de én inkább az életben bízok és A Vice-ot az Origóval egy szinten tartom kb.). Annyira jó kis történet volt ez miért kell elbaszni oknyomozós újságírással ?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…