in ,

KakiKaki Nem rossz ...Nem rossz ... Imádom!Imádom! Kiráz a hidegKiráz a hideg

Voksán Virág folyamatábra – így változott meg a csajszi 18 év alatt.

Tudom, hogy nem éppen hardcore pornó a téma, de mostanában sokat látom a tv-ben és a családtagjaim nézik a Nyerő Párost, amiben a férjével lakik valami házban … de hagyjuk is nem ez a lényeg, hanem hogy képeket mutathassak a csajsziról és lássátok ti is hogyan változott meg 2005 óta a 40 éves modell.

Kezdjük is a 2007-es CKM fotózással:

DJ Flower néven már ekkor Dj-skedett is a csajszi. Ki emlékszik még a mellesleg.hu megboldogult oldalra ? Ááá édes a nosztalgia, mikor betárcsázós nettel töltögettem le a képeket.

Később aztán Playboy címlapot is kapott a csaj:

Remélem Hugh meg is baszta annak idején …

Ami még meglepő és furcsa, hogy akkoriban simán főműsoridőben egy bulvár magazinban este láthattunk ilyeneket. Ez 2023-ban totálisan elképzelhetetlen.

Ugrunk egy pár évet és már 2010 környékén járunk, amikor frufruval nyomta a csaj. Én frufru imádó vagyok szóval ezt bírtam benne és amint látni szerintem még több hialuron került a szájába a melleibe pedig szilikon.

Az összes fos bulvár műsorban szerepelt a kereskedelmi csatornákon, és volt Valóvilágban, Hal a tortán-ban, mindenhol ahol el lehetett magát adnia a csöcseivel. Ilyen és ehhez hasonló hírekkel, hogy: „Voksán Virágnak még a bikinijét is megrágta a kutyája” … 🙁

Aztán 2015 környékén kb elérte a mostani kinézetét, annyi, hogy szült két gyereket közben. A terhes fotója azért odabasz, főleg a fotós keze érdekes rajta, és milyen fura, hogy mekkora a különbség smink és sminkeletlenség között nála.

Pinás képet nem nagyon találtam róla, ezt a Photoshop förmedvényt nem nevezném annak:

Volt régen egy pornós „botránya” is, de ezeket a képeket nem töltöm fel, mert megbasznak érte, ha rákerestek a nevére és a „porn” kulcsszóra egyből láthatjátok majd a szopós fotókat, amiket egy volt barátja telefonjáról loptak el … jja persze.

Ti mit gondoltok a csajról? Utáljátok, bírjátok, vagy egy tucat insta picsának tartjátok ?

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…