Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Itt a pornóváltozata a Barbie c. filmnek, amiben 3 órán keresztül szétbasznak egy csajt.

2023.10.19.Curt

Adódott a ziccer és persze hogy nem hagyták ki a Legalporno-nál, illetve annak orosz testvér stúdiójánál az NRX-nél ezt és megcsinálták a Barbie anál és pisis változatát és a jelenet baszott jó lett és profi (néhány időhúzó kivételtől eltekintve). Kritika jön róla:

Itt egy fasza intró hozzá, amiben még a cipőből kilépős jelenetet is megcsinálták. Szerintem rendesen örültek a vágók, hogy végre nem férfi fenekeket, és néger farkakat kell nézniük napi 8-ban, hanem kreatívkodhatnak egy kicsit végre …

Persze a jelenet csak annyiban vehető “paródiának”, hogy a csajszi Barbie-nak van felöltözve és egyébként a művészneve is az: Eva Barbie. Itt az eddigi portfóliója a 24 éves drágának. Aztán a szokásos akció vár a csajra, attól eltekintve, hogy ő is három órán át folyamatosan baszva lesz, mint a barátnője volt. Egy “- Hi Barbie! – Hi Ken !” alap felvetéssel kezdünk, majd innentől kezdve megszámlálni is nehéz hányszor veszik ki a fenéklyukából a faszt és basszák olyan vadul és keményen, ahogy csak tudják. Bemelegítésnek nem rossz, főleg, hogy közben vagy éppen faszt kell szopnia a csajnak, vagy segget nyalnia.

A csajszival kurvára meg lehet bármit csinálni, nem zavartatja magát, nyal segget, és amint látjátok beleül ebbe a kis medencébe is, hogy megfürödjön :

Majd jön egy kellemesen hosszú DP rész, ahol minden pózban megkapja a kis pinája és a feneke is egyszerre a kiképzést.

Aztán, hogy még fokozzák a baszást kettő fasz kerül a pinájába, ami már kicsit sok a tini puncinak azért. Ezt én totálisan feleslegesnek érzem, inkább kényelmetlen mindenkinek.

Aztán megérkeznek a néger Ken-ek is : Hi Barbie !

Nagyon rossz rész ez, szánalmasak a plöttyedt puha farkak és rossz is nézni ahogy próbálják begyömöszölni a csajnak, akit ez az előző baszás után már meg sem hat. Kicsit pisiznek ők is a pinájára, majd visszatér mindenki egyszerre.

Nem tudok nem belekötni, hogy mindenkinek áll a fasz, kivéve a maszkos srácnak itt balra fent, aki szerintem azért vett maszkot, hogy ne látszódjon, hogy ég az arca emiatt. Megértem őt. Srácok, ugye nem kezdtek el bohóckodni a hármas behatolással ugye ?

Dehogynem. Nézzétek ezt a képet :

Ebből SBO lesz haver, ha ilyeneket kockáztatsz ! Át is térnek a 3-as helyett inkább a DAP-ra, de kicsit túl sok a pózolás és kevés a jelenetben a baszás, Barbie meg már totálisan enerválttá válik és csak elviseli ahogy gyömöszölik, de már várja is, hogy vége legyen a partinak.

Így a vége felé nekem azért csalódás a csaj, sokkal többet vártam tőle, Sasha jelenete sokkal de sokkal jobb lett. Amit abban is utáltam azt itt még jobban utálom, mégpedig azt, hogy egy faszom korbács szerűséggel ütögetik a csaj pináját, meg csipeszeket tesznek a szemérem ajkaira. Minek ez ? Szerintem csakis időhúzás. A végén azért kissé meggyötörve fogadja a geci adagokat, plusz egy cucc a fenéklyukába is spriccel.

Minden további az értékelésben.

Mutatom azt, ahogy kifingja a geci adagokat a drága:

Összegzés:
Nagyon vártam a csajnak a 3 órás kiképzését, de a jelenet közben eszembe jutott, hogy miért nem is szerettem meg őt a többi jelenetében sem. Nem nagyon élvez szinte semmit sem, csak elviseli ahogy basszák és ez történik most is, csak most háromszor annyi ideig.
Szereplő csaj
75
Szenvedély, baszás
70
Fenéklyuk, gape
80
Pisi, geci
70
A ti értékelésetek9 Votes
57
74
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Itt a pornóváltozata a Barbie c. filmnek, amiben 3 órán keresztül szétbasznak egy csajt.