Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Így basznak az amerikai vidéki amatőr csajok: PrivateSociety.com

2023.10.17.Curt

Egészen biztos vagyok benne, hogy köztetek még sok olyan van, aki vásárolt Privát DVD-t, vagy töltött le valahonnan legális, vagy illegális módon. Mai szemmel nézve már gagyinak tűnhet a dolog, de voltak annak az időszaknak is szépségei és nem csak a nosztalgiázásra gondolok, amikor ezt írom.

Az amcsik is csinálják ezt persze, csak közben nem beszél a háttérben az operatőr-rendező, hogy „basszad, basszad meg anyád picsáját is, azaz nyald a saját anyád picsáját ahonnan kijöttél” és hasonlók. (egyébként megérne ez is egy mega posztot, ennek a kielemzése). Mutatok két klassz jelenetet, ahol a csajszi miatt megéri megnézni, de ha a barátnőtöknek megmutatjátok a srác farkát, akkor szerintem neki is tetszeni fog a jelenet.

Elégedetten kapja be a faszát a csajszi is a menő hátsó udvarban egy háznál, ahol a tűznél melegednek. Ne várjatok análozást, csak egy jó kis baszás, amit simán mind a ketten élveznek. Kár, hogy közben rájuk sötétedik. A képek után mutatok egy kis videót is.

Videó:

A másik egy idősebb ötvenes nőci, aki két fasszal is elbánik. Nem egy bombázó, de ha amatőr csajtól is látni akarjátok, hogy hogyan bír el két fasszal is egyszerre, akkor ez nektek való jelenet. Azért itt se számítsatok egy Kaitlyn Katsaros-ra 🙂 Egy kiélt nő lehet ez, aki már látott egy pár faszt életében.

Pont ez ellentettje az előző szerény kis vidéki lánynak a sok tetoválással és a rövid hajjal. Neki megbasszák a fenéklyukát is és az jön be neki a legjobban, maikor seggben és szájban is érezhet egy-egy farkat.

Mutatom milyen az, mikor nem profi körülmények között zajlik egy DP és még csak nem is atom kemény mind a két fasz.

Video:

A néni a végén még egy prolapse-ot is tol a kamerának.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Így basznak az amerikai vidéki amatőr csajok: PrivateSociety.com