Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Az Istennő méltó visszatérése

2023.10.09.Simon Lukapop

Előre jelzem az elfogultságomat, de Sheena Shaw az egyik, ha nem a kedvenc pornószínésznőm valaha. Nagyon sajnáltam, mikor otthagyta az ipart és mindig örömmel fogadtam a visszatérési próbálkozásait, de a szólóban nyomott dildós mulatságokban nem volt meg a varázslat. Aztán idén megjelent pár ígéretes páros videó is, ami már megidézte a régi hangulatot, de a mai trendekhez képest méltatlanok voltak egy korábbi anál királynőhöz. Most viszont jól odatette a tágulékony popsiját.

Mosolygós puccsítással melegítünk és olyan szexi ez a nő, hogy egyből betonkemény a faszom. A pajzán tekintete igéző, testalkata semmit nem változott. Ugyanolyan sportos, folyton merev bimbójú semmi kis mellekkel és baszásra kész kerek seggel.

A rövid intro után minden résztvevő pőrén várja a kezdést. Sheena érzéki hanggal meséli, hogy fogják megkúrni a szerecsenlegények. Ez a túljátszott, kényszeres pofázás az egyetlen, amit nem szeretek benne. Viszont hamar torokra kapja a fekete brét, így már nem is haragszom rá.

Hiba nélkül csusszan be a fasz a seggébe, bármiféle ellenállás nélkül és úgy lubickol benne, mint egy virgonc halacska. A gape-nél azért látszik a nagyívű múlt nyomai, mert az ánusza már bebarnult, de még esztétikusnak tekinthető.

A csodás tágulási képességét önmaga öklözésével prezentálja, ami mellé a lőcsöt is betolják. Nem túl izgi és ezt a rendező is érezhette, mert rögtön jobb pozícióba váltunk. Premierplánba látjuk Sheena picsáját és ahogy a feka farok a hegyétől a tövéig megjárja a seggét. Egyedül így van értelme az análnak.

Az újabb pózban egyre többet láthatunk Shaw kisasszony testéből. Nem tudom mitől imádom ezt a csajt, mikor gyűrődik a bőrre és a pinája, de talán a sugárzó természetessége hat rám ennyire erősen. Meg persze, hogy hatalmas nagy ribancnak mutatja magát. 🙂

Az előbb említett puncival nem is foglalkoznak, a dupla behatolást egyből hátsóba vezénylik. Nincs bénázás a berakásnál, se óvatosságra intő mozdulatok, se csupán makkig betolt farok. Sheena arcán mosoly, mindkét fasz tövig tolva, ezerrel megy a pumpálás. Így kell ezt csinálni.

Visszatérünk párszor az ököl-pöcs kombinációra is mire a punci is megkapja a magáét. Persze közben a popsi sem pihenhet, így együtt buliznak a farkakon. Sheena bármennyire is tág, a lyukai kellően marasztalóak, hogy kihúzáskor picit megnyúljanak. Nincs is jobb érzés a pénisznek, mint mikor nem engedi el az átölelő lágyszövet. Na meg látványnak sem rossz.

Szemből is megkapja a duplacsokit kétlyukas és egylyukas felállásban is. Szerintem így nagyobbat löknek rajta fiúk, miközben lefogják és gyűrik a fejét meg a végtagjait.

A szorgos döfködésnek hála nyílik is az análrózsa, amit a kollégának rögtön meg is kell basznia. Nagyon helyesen teszik. Többször is.

A „happy ending” szájba és arcra érkezik. Rendesen eloszlatják az anyagot Sheena pofikáján, aki régimotoroshoz híven nem finnyáskodik és még gecivel ellepve is a farkakkal játszik a kamera kikapcsolásáig.

Curt véleménye: Én is évek óta imádom a csajt, nézzétek csak már 10 éve is mennyire bírtam és milyen sok cikket írtam a dícséretére még az Indexes blogon. Ez a jelenet is egészen kiváló, Sheena továbbra is az egyik legjobb nő a pornóban és talán abban is reménykedhetünk, hogy még talán majd Prágába is kiruccan egy pár forgatás erejéig.

Összegzés:
Repesek az örömtől, hogy Sheena megmutatta, hogyan kell rendesen csinálni a duplaanált és remélem még több és elvetemültebb gangbang jelenetekben fog majd még szerepelni.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
90
Pisi, geci
90
A ti értékelésetek4 Votes
79
93
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az Istennő méltó visszatérése