Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Baby lyukaival Woodmanék se bírnak

2023.09.21.Simon Lukapop

(Fogadjátok sok szeretettel új szerzőnket, Simon-t aki már a Legalporno blogba is ír rendszeresen. Én nagyon szeretem a stílusát, van, hogy hangosan felröhögök a hasonlatain és általában a véleményünk is megegyezik. Ennél a jelenetnél is ugyanezt éreztem, lelkemből szólt a cikk)

Történt egyszer, hogy Baby Kxtten Budapesten járt egy castingon még 2022-ben, és az ismerkedős esten tolt egy „laza” gangbanget Pierre-rel és öt pribékjével. Akkor valamilyen oknál fogva nem engedte a dupla popsit, így egy későbbi szeánszon pótolta a franciánál. Legalábbis próbálta.

Baby a szokásos túlpörgő ribanckodást tolja mindenféle gátlás vagy korlátok nélkül. Egyszer lenne olyan csajom, aki ennyire látványosan kívánja a faszt és azt, hogy megbasszák. Mondjuk lehet még se olyan jó érzés, hogy bárhogy bűvészkedem a tizenpár centis pöcsömmel a csajom sokkal többre vágyik. Mintha egyedül akarnék utazni a buszon. Na de ennyi filozófiai kitérő után vissza a jól ismert magyar szállodai szobába.

Baby ezúttal sokkal kevesebb játszótársat kap, számszerűen kettőt: a terepsapkás bumburnyákot és az idegrángásos nyikhajt. Woodman bácsi most nem száll be, pedig nagyon megörült annak, hogy Baby rúzzsal a seggére festette, hogy „SLUT”, ami tökéletes megnevezés. Ehhez mérten rögtön akciózni is kezd, torkozza a srácokat és hagyja hogy gigáig kúrják a száját. Majd egyikükre pattan, hogy a punciját jól megkeféljék. Eközben a kamera mögül Woodman papa osztja az észt, pont úgy, mint az öregek a lelátóról focimeccseken.

Öt percnyi kuffantás után Baby jelzi, örülne, ha análba is raknák, de Woodman papa noszogatja „Hejj ráérünk arra még!”. Abban igaza van, hogy ilyen intenzitással simán kivégzi a legényeket és jelenleg nincs váltásuk. Második kérésre csak becsúszik a hátsóba a faszocska majd punciba is a társa. Jól mulatnak a srácok, hiszen Baby-t lehet baszni rendesen, aztán ha kifogytak a szuszból, már pattan is le a faszukról benyálazni a fáradt szerszámokat.

Baby is jól mulat és forszírozza a dupla anált, ám itt jönnek a gondok. A fiatal srác először nem tudja berakni a haverja mellé a lécet, aztán percekkel később igen, de eszetlenül, dühből baszik és így pár löket után kikotorja társa falloszát. Később se rakja vissza, hanem leül hegyezni a már petyhüdt cerkát.

A faszkalapos tartja a frontot, de Baby megeszi reggelire. Woodman a kézi munkát vállalja, vagyis megspriccelteti, meg kioszt egy-két pofont, részéről ennyi. Visszatér a pihenőről az ifjonc és felváltva próbálják rommá baszni, de túl jól bírja a csaj a gyűrődést.

Búcsúzóul még újra megpróbálják a duplát, de okosan a suhancot alulra rakják, hogy most ne bassza el. Ezt az 36 másodpercet már sikernek könyvelem el, csak kicsit illúzió romboló, hogy közben magát fojtogatja Baby.

Végezetül a pribékek beleélveznek a szájába, Woodman meg belehúgyozik. Baby zokszó nélkül nyeli le a parancsra, amitől csak még szomorúbb leszek, hogy mennyivel többet ki lehetett volna ebből hozni.

Összegzés:
Összegzés: Baby Kxtten egy csodálatos szexéhes teremtés, de a lyukai most éhesen maradtak. Azért remélem jó pénzt kapott és azért megérte.
Szereplő csaj
80
Szenvedély, baszás
60
Fenéklyuk, gape
10
Pisi, geci
30
A ti értékelésetek5 Votes
55
45
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Baby lyukaival Woodmanék se bírnak