Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

3 órán át folyamatosan baszták ezt a “szegény” orosz tinit.

2023.09.15.Curt

Sasha Paige-ről van szó, aki az egyik legjobban baszható orosz modell mostanában. Van egy tesója is, akiről már írtam itt is, Sofa Weber a csajszi neve, és pont az ellentettje a csajnak, alig várja hogy vége legyen a jelenetnek és öklendezik a gecitől és a pisitől is. Amikor együtt szerepelnek az a csúcs … Aztán azt ki tudja már, hogy valóban tesók-e, vagy csak marketing fogás az egész ?

(A Legal fórumán van egy kép róluk, amin kicsiként még együtt karolják egymást, szóval lehet benne valami) De most nincs itt a nővérke, csak egyedül Sasha, meg jó pár bepipázott nigger, pár orosz nagyfaszú férfi, akik szét akarják kúrni a kis tini pináját és főleg a fenéklyukát. Sasha egyébként leginkább itt forgatott, előtte voltak próbálkozásai, de itt találta meg igazán saját magát 🙂

A három óra egy forgatásnak szerintem nem is olyan sok, főleg az ilyen pisis jeleneteknél, mert van egy újratöltődési idő, aminek el kell telnie és abból lesz az összevágott 55-60 percnyi anyag. Most 3 óra és 15 perc lett, szóval egész napos parti volt szegény csajnak, de nem nagyon látni rajta, hogy megviselte volna. Egyébként azóta már egy másik csajszi is bevállalta a 3 órás kiképzést.

A bakancs és a hülye ruha szerencsére hamar lekerül róla és teljesen meztelenül láthatjuk, ahogy sorba kúrják a kis picsáját. 20 percen át csak ebben a pózban bassza meg mindenki a picsáját és elég szépre is tágul neki.

Meg se kottyan a csajnak a “bemelegítés”. Kis körbeállós pisilés után ahol öklendezik egy sort, de amit tud azt lenyeli, jön egy zuhanyzós szünet, majd mehet a DP ! Egyébként nemrégen figyeltem meg, hogy a dél amerikai jelenetekben az ilyen pisizős részek után nincs tisztálkodás, hanem úgy “mocskosan” megy az action tovább. Írtam is róla a Legalblogban.

Aztán jön a DP a drágának, amiben annyira élvez, hogy nem is nagyon akar foglalkozni az elé tolt faszokkal. De pedig kell neki; nézzétek csak videóban is, ahogy ráhúzzák a fejét is a faszra :

Alaposan megkúrják persze szemből is DPben a kis drágát, megállás nélkül megint 20 percen át felváltva, és egy-két pofon is elcsattan.

Közben felfogják és lepisilik a fenéklyukát és a pináját is, majd a szájába és egy tálkába is megy a cuccból. Aztán ugyanez megy hátulról is megint jó sokáig DAP-ban. Sasha közben nagyon jól reagálja le a dolgokat, hol éppen fájdalommal, hol pedig élvezettel. A dupla anál leginkább csak simán fáj neki, de olyan hatalmasra tágul a fenéklyuka, hogy kész vagyok tőle, pedig még csak 1 óra telt el !!

Ekkor kitalálják, hogy szemből is szájba pisilik a drága tinit, miközben hátulról bassza valaki, majd a fenekébe is megy egy adag pisi.

Ezek után egy eléggé el skippelhető rész jön béna megkötözéssel és ál-korbácsolással, majd megérkeznek a négerek. Megcsinálják ők is majdnem ugyanazt mint az előző csapat, de Sasha ezt örömmel veszi. Ő irányít mindent és csak lovagol a faszokban, nincs neki semmi megterhelő az egészben. DP-t sem kap a DAP meg nem jön össze a már ezerszer emlegetett okok miatt, hogy tudni illik, kókadt a faszuk.

Aztán végül az utolsó 45percre összeáll a Dream Team és egy fekete, egy fehér arányban fel sorakoznak a csajnak, akinek persze sorba kell szopnia őket.

Kicsit még bohóckodnak a hármas behatolással, ami aztán kurvára senkinek nem jó, szerintem a sok férfinak sem, hogy mennyire közel kell lenniük egymáshoz és a csajnak sem, mert fáj neki int atom. Szóval inkább rá is térnek a libasorban álló sorba baszáshoz.

Ez szinte megunhatatlan, ahogy sorban mindenki kap egy pár percet és kúrhatja a tökély fenéklyukat. Jön megint egy pisis rész, majd próbálják öklözni is a kiscsaj fenekét, de nem tudom hogy minek, úgysem fér be egy férfi ököl még neki.

A legvégén viszont videóban is látnotok kell, ahogy sorban odajárnak a drágára és ráengedik a gecijüket. Csodás látvány, ahogy nagyra nyitott szájjal fogadja a drága. A legvégén egy kihagyott ziccer az, hogy a kifingott gecit nem nyalatják fel vele a földről. Nem nagyon okozna neki gondot ezt megtenni, azt hiszem.

Összegzés:
Kurva jó ötletnek tartom ezt a 3 órán át tartó őrületet, de vannak részek, amiket simán kihagytam volna, (soft korbácsos bénázás, és öklözés próbálgatása) de így is kurva jó volt és szerintem nem nagyon viselte meg ezt a kis csajt - elbírna ő egy 6 órás penzumot is.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
85
Fenéklyuk, gape
100
Geci, pisi
100
A ti értékelésetek4 Votes
82
96
1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    3 órán át folyamatosan baszták ezt a “szegény” orosz tinit.