Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

A csajszi, aki lenyomja Veronica Leal-t egy közös jelenetben.

2023.09.13.Curt

A kis édes kolumbiai pinát imádom, és szerintem az összes Legalos jelenetét láttam és legalább a felére ki is vertem. Olyan természetes csajszi ő, amilyen kevés van a pornóban és hála istennek itt forgat tőlünk nem messze merészebbnél merészebb jeleneteket. Mostanában akatolgizálom a Woodman Casting jeleneteimet, és ezért is olvashattok több cikket ezzel a témával kapcsolatosan és megint csak egy olyan jelenetre akadtam, amit meg kell osztanom veletek !

Az nem hír, hogy a drága dél-amerikai szépség is járt a makifejű franciánál, az viszont inkább az, hogy egy csajt is vitt magával, aki nekem kibaszottul bejön. Imádom a kicsit kancsal csajokat és egyébként is olyan mosolya van a csajnak, hogy már azzal megvett kilóra. Lindsey Cruz-nak hívják egyébként és nem hiszem hogy ismeritek, ha csak nem vagytok nagy USA pornó szakértők (én nagyon nem vagyok az).

Persze van Verának szóló castingja is Pierre-el, de ez sokkal jobb lett annál és ezt a két csaj közötti kémia is feldobja, habár Veronikával szerepelni mindegyik csajnak egy plusz pont, mert kellően odafigyel a másikra jelenet közben is. Lindsey befutott egy gyors karriert szerepelt egy pár oldalon, aztán ennyi, volt egy pár anál jelenete is, de az első elvileg itt volt Woodman-el és az első DP-t is itt élte át.

Van neki egy szóló castingja is, akit érdekel keressen rá, ott is nagyon igazi a csaj.

Csatlakozzunk be a jelenetbe egy félóra után, amikor már mindenki a helyén van és Vera is éppen nyalja az amcsi csaj kis pináját. A gyönyörű arca mellet mindene tökély a csajnak, és még el is tud élvezni ha éppen kiveszik neki a faszt. Punci nedvet csorgatva bármikor és bármennyiszer. Erre azonnal tanú bizonyságot is ad amikor a srác (aki úgy néz kis mént én, a kilencvenes években, mikor diszkóba jártunk), aki bassza rájön, hogy atomkeményen kell basznia és már jön is a szökőkút.

Ahogy éppen a háttérben Vera élvez, Woodman meg kinyalja a csajt és közben karolják egymást, eléggé izgató egy látvány :

Aztán bemegy neki a kis francia kuki análba is persze. És megtörténik az első DP akciója is, ahol Vera asszisztál és smárol vele, vagy éppen a melleit nyalatja vele.

Szokás szerint a kamerázással vannak gondok és eléggé nagy a kavarodás. Aztán Woodman megint fullba nyomja a kretént, és mikor egy isteni szépet élvez az amcsi csaj a másik szájába, akkor ő majd megmutatja !! Szegény Vera szájába pisizik, de nem a Legalos ásványvizest, hanem sárga undormányost …

Videóban nézzétek csak :

Nem veszi észre, hogy Lindsey csak élvezni és baszni akar, megint saját magát akarja a középpontba helyezni. A srácnak minden tiszteletem, mert két ilyen kibaszott bomba csajt hogy lehet kúrni ennyi ideig egyetlen orgazmus nélkül … én már biztosan elélveztem volna el az elején.

Woodman az amcsi csaj szájába élvez halkan, majd geci szájjal mondja a kis bandzsika, hogy “I love it!!” a kamerának, amitől az egyszeri pornós farokverőnek már meg is indul a cucc kifelé (és a sokat tapasztaltnak is). A végén még Vera megemlíti, hogy ő ennél azért keményebb kiképzéseket is szokott kapni Prágában, de kurva jókat squirt-olt a másik csaj és most már akkor egyenek 🙂

A teljes jelenetet itt megnézhetitek.

A szóló castingja feltehetőleg ezek után játszódik, ahol David Perry és Woodman közösen basszák meg, de ott eléggé telhetetlen a csaj, mert David képtelen megkúrni eléggé keményen. Van egy rész amikor odaül elé, és azt mondja, hogy : “Verjed a pinámat ahogyan csak tudod olyan erősen” és beterpeszt neki. A nyomisága meg még erre sem képes. De Gape-eket azt láthatunk szépeket a csajtól :

A Tushy jelenete viszont eléggé gagyi lett.

Ti ismeritek a csajt ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A csajszi, aki lenyomja Veronica Leal-t egy közös jelenetben.