Loading
Extrém   /   Hírek

Itt van a PerverseFamily folytatása a csehektől: Powerfetish.com megacikk.

2023.09.11.Curt

Ezerszer leírtam már, hogy baszhatjuk mennyire elvették tőlünk a csehek a Pornó fővárosa címet, pedig annak idején még Budapest büszkélkedhetett ezzel, ugye kedves Kovi bácsi ? Nem mondom, hogy nincsenek most is oldalak, amik minőségben azért ott vannak és magyarok, de Prága lenyomott minket.

A Perversefamily oldal szinte minden jelenetéről írtam még annak idején. Most Brittany Bardot-ék és a többiek ugyanezt folytatják, csak itt nincs téma, és sztori, hanem csak gusztustalankodnak egy jót egy-egy jelenetért.

Csupa csupa beteg dolog fog következni, szóval készüljetek, de tudom hogy szeretitek ! Egyébként főleg kaja fétis van, amit én nem nagyon nézek semmibe sem, nem tudom elképzelni mi lehet az izgató abban, ha egy tál bolognai spagettit öntünk a másik csaj testére és úgy kúrjuk meg.

A barna rész egyik esetben sem kaki, csak csokoládé és hasonló barna színű löttyök keveréke !!

Kezdjük is mindjárt Lydia Black-el és persze ki mással mint, Brittany-val! Ha az utóbbi csajszi benne van a jelenetben, akkor garantálva van a perverzkedés. Nézzük csak miket csinál meg a jelenetben a drága. Kezdésnek betesznek maguknak ilyen orvosi bizbaszt, amivel kitágítják a szájukat, majd Lydiának belepisil Brittany. Laza kezdés.

Aztán leveszi a fekete csaj gumiból készült átlátszó térd gumi csizmáját, amit megtöm zselével, ráadja a csajra, majd még bele is pisil 🙂 Beteg a csajszi agya nem ? Aztán egy punci pumpával játszadoznak, amit persze ő próbál ki elsőnek.

Nézzétek ezt a képet, amiről még leírni is brutál mi történik éppen :

De hát pont ezért imádjuk ezt a nőt, amiért ilyen kattant az agya, és bármit megtesz. A pináját, aztán meg a fenekét is megöklözteti a másik csajjal, és hatalmasakat élvez közben.

Aztán meg elszabadul az őrület. Fentről kb 50 liternyi nyúlós slime-os anyagot küldenek rájuk, ami konkrétan a bokájukig ér, miközben hemperegnek a szobában és smárolnak. Azt a kurva.

Sokat látott szemem is csak gúvad, mert ilyet még em láttam. Szerintem ti sem. De ez csak simán egy faszság, nem akarom elhinni, hogy valaki erre gerjed.

Nézzétek videóban :

A következő szettben a másik kedvenc Legalos csajom szerepel; Eveline Dellai. Itt azért már vannak vágások, mert Brittanyval ellentétben ő nem vállal el mindent. Pld. amikor a milf kitalálja, hogy nyomjon fel a fenekébe kis fasírtokat, aztán ő azt kifingja onnan, még csak megy, de a paradicsomos szósznál már vágás jön.

Vagy amikor Brittany magas sarkújából kellene olyan makarónit ennie, ami már a szőke nő szájában is járt, jön egy snitt. Lehet hogy ez már sok volt a drága Dellai csajnak (nem csodálom). Ezek után meztelenre vetkőznek és úgy hemperegnek a kajában. De most tényleg komolyan ! Van közöttünk kaja fetisiszta ? Van olyan egyáltalán ?

Én eléggé megrögzötten imádom a női lábakat és sok mindent kipróbáltam már ilyen téren, de nem szeretnék paradicsomos szószt nyalni a csajom lábáról, főleg nem spagettivel. A jelenet végére itt is elszabadul a fantázia és most nem slime-ban, hanem kibaszott sok spagettiben fetrengenek a csajok.

Nem lennék takarító a cégnél az tuti.

A következő szettben már egy srác is szerepel, meg három csaj és én próbáltam benne meglátni az izgató részt, de amikor egy hatalmas cukkinit nyomnak fel egymásnak, vagy éppen egy hagymaszárat, akkor inkább csak fintorgok, minthogy elővegyem a farkam.

A következő jelenet már érdekesebb, mert ebben kopaszra borotválnak élesben egy csajt, majd beleültetik egy bazinagy akváriumba, amibe mindenfélét dobálnak, jja és még egy másik csaj is ott van vele. De kb itt véget is ér az érdekes rész.

Eden Ivy is itt van, nézzük vele mit perverzkednek az oldalon ! Itt a csokoládé a fő témakör, de megint fullba nyomják a kretént, pedig lehetne ezt izgatóan és szexin is csinálni, de Eden talán az a csaj, aki a felsoroltak közül a legbetegebb és ezért Brittany-val amit levágnak, az eléggé durva.

A legvégére még a srác is beszáll:

Ez volt eddig a legbetegebb cucc, és nyugi a legvégén csokiban fetrengenek, nem pedig abban aminek elsőre tűnik.

Ki jöhet még a Legalos csajok közül, aki bevállal mindent ? Hát persze hogy Sasha Beart !! A két betegagyú nő. Istenem …Kis vomit téma is előkerül, de azért nem egy 2 girls 1 cup szinten. Be kell valljam, hogy volt benne egy olyan rész, amikor erekcióm lett, de nagyon. Amikor Sasha-t éppen basszák seggbe, Brittany meg éppen öklendezik a csaj talpára. Az odabasz.

De nem érte miért kell egy kúrást elbaszni azzal, hogy Nutella szirupot nyomunk a csaj fejére ? Meg a fenti adagolóból valami özönvíz szerű trutyit …

Ó drága Venera Maxima ! De szerettem a jeleneteidet, amikor még forgattál aktívan a Legalnak, vagy éppen a Premiumbukkake oldalon nyelted a geci adagokat. Most cukrászt kell játszanod a Brittany nénivel. Semmi extra az eddigiekhez képest, csak annyit, hogy itt csokiban hemperegnek és a végére pont úgy néznek ki, mint a Frontiers c. horror film végén a csaj.

Már izgultatok ti is, hogy ugye nem marad ki Bardot néni kedvenc párja Anna ? Hát persze hogy nem. Máris itt van a drága és ő sem marad éhes a jelenet végére.

Ha lenne bármiféle kétségetek afelől, hogy méltó partnere ő is BB-nek akkor itt ez a videó bizonyítéknak:

Aztán megint csak elbasszák, pedig az öklendezés még izgató is lehet(ne), ha éppen nem nyomnának fel maguknak és egymásnak is mindenféle zöldségeket. És a zöldségeket szó szerint értsétek, nem átvitt értelemben, pld.: brokkoli !!

Betegségeben egyébként nincs hiány, mert Anna hány ám vissza rendesen mindent és aztán még a saját pisijével is megturbózza a trutyit, amiben fetrengenek. Sőt ez az egyetlen olyan dolog, amikor úgy látom, hogy Brittany is szenved egy kicsit, nem gond neki ha 15-en pisilnek a szájába, vagy basszák sorban 20-an, de a kaja vissza öklendezése őt is megviseli egy kicsit.

Összességében egy olyan oldalra találtam, amivel még nem találkoztam és szerintem kb. csak az oldalon lévő videók felét néztük át, ha sokan olvassátok, akkor jön majd a folytatás. A lábfétis szerepeltetése és gape mint témakör nálam mindíg bejön, csak itt mindíg elbasszák valami kajás cuccal, ami meg lelankasztó hatású. Mindenesetre nem kaptam kedvet, hogy este a csajom fenekére öntsek egy adag zöldborsó főzeléket, tükörtojással miközben dugunk.

Ezeket a jeleneteket megtaláljátok ebben a torrent fileban, vagy ha rákerestek a “powerfetish + szereplő csaj” nevére, akkor videómegosztókon is fent vannak.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Itt van a PerverseFamily folytatása a csehektől: Powerfetish.com megacikk.