Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Mutatom az egyik kedvenc Rocco jelenetemet, amiben hatalmas nagyra tágítja a mester ennek a csajnak a fenéklyukát.

2023.09.04.Curt

Jó pár kedvenc szettem van a mestertől, de a Rocco’s Extreme Gapes sorozat mindíg is az egyik kedvencem volt tőle. Ebben szerepel ez a két csajszi, aki közül az egyik pontosan beleilleik az “annyira szép, hogy nem is értem miért pornózik” sorozatunkba, ahol nemrégen Chloe Heart ról írtam egy hosszabb esszét.

Már nem is tudom hogyan akadtam rá erre a jelenetre, de emlékszem, hogy annak idején is kegyetlenül imádtam. Benne van minden, amit imádok Rocco-ban. Európai csajok, akik 10/10-esek, kemény torok szopatások, csodálatos gape-ek, és még a végére egy kis lábfétis is. A kérdéses csajszi, aki miatt ide kattintottatok Grace Young művésznéven futott és vállalgatott annak idején anál jeleneteket is (11 éves már a mű – 2012-ben jelent meg.)

Az első részben Rocco még csak a másik csajjal csinálja, majd megérkezik a kis barátnője és máris nekilátnak hármasban is. A másik csajszi egyébként Liza Shay, hátha valakinek meg pont ő jönne be, itt a Legalporno-s profilja a drágának.

Kicsit szopatja a másik csajt, majd megnézeti Grace-el a fenékyukát, miután kivette a farkát. Mindent olyan profin és érzékien csinál a mester, hogy látszik ezredjére teszi ezt, de még mindíg élvezi.

Látjátok ezt az utolsó képet ? Elképesztő nem ?? Itt mutatom videóban is :

Kicsikét mély torkoztatja a csajokat az olasz, majd visszacsüccsenti a nagy faszába a kis barnát. Kegyetlen szép látvány, ahogy lovagol a nagy faszban a seggével a kicsike.

Ezek után jön az a rész amitől totálisan ki lettem, nem is írom le, hanem csak mutatom videóban :

Aztán a másik csajt kezdi el kúrni a mester alaposan kitágítva a lyukát, és persze azonnali fenéklyuk nyalásra kényszerítve a másik csajt. A legvégső gecispricc pedig csak felteszi a koronát az egészen kiváló jelenetre. A csaj szétbaszott fenéklyukkal liheg, miközben ez történik :

Aki teljesben is élvezi a jelenetet az ide kattintson !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mutatom az egyik kedvenc Rocco jelenetemet, amiben hatalmas nagyra tágítja a mester ennek a csajnak a fenéklyukát.