Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Létezik még jó Tushy jelenet: Eliza Ibarra seggbe baszva

2023.08.29.Curt

Sokszor elég az, hogy a faszi jól tudjon kúrni és akármilyen csajból kihozza az állatot. Mondjuk nem sok ilyen faszit ismerek, de Rocco jeleneteiben azért általában nem szoktam csalódni ilyen téren, kivéve, ha tényleg egy szendeszűz a csaj. A másik lehetőség, hogy ha a női főszereplő rendelkezik olyan szenvedéllyel, ami minden egyes jelenetében ott van.

Eliza Ibarra nálam ilyen, szerintem minden egyes jelenetét láttam, és még e leszbi szettekben is leural mindenkit a szenvedélyességével. Még le sem töltöttem a Tushy jelenetet, mikor írom ezt a bevezetőt, de tudom, hogy ebben sem fogok csalódni. A csaj most is tökéletes, de a párbeszédeket és a vetkőzést áttekerve nézzük egyből a behatolást, úgyis az érdekel titeket is.

Tudjátok melyik részt néztem meg az elején ? A csókolózást, már olyan régen láttam ilyet, nem gondoltam volna, hogy ez fog valaha is hiányozni nekem egy pornóban, mondjuk azt megértem, hogy miért marad ki egy orgiából ez. Nem sok kedvem lenne megcsókolni egy lányt, aki éppen 12 idegen faszt szopott le 4 másodperccel előttem.

Aztán jöhet egy kis síkosító és máris háttal beleül a faszba. Nézzétek milyen tökély, ahogy addig baszatja a picsáját, amíg el nem élvez egymás után nem is tudom hányszor …

Videó:

A srácra sem lehet egy szavunk sem, keményen bassza, majd nyalja a pináját és amikor már majd’ elélvez a csaj szétujjazza. Aztán piff már rakja is vissza a faszt a fenekébe. Isteni szép feneke van a csajnak, kurva jó hallani, ahogy csattog, miközben bassza alulról a srác.

Sajnos doggy-ban nem kúrja meg a végén, hanem egy mindkettőjük számára kényelmes pózban bassza eléggé sokáig, amit látvány szinten élvezhetünk mi is, mert két kamerával vették fel és egy csakis közelről veszi a drága fenéklyukát és a pináját.

Itt nézhetitek Daftsexen a teljes jelenetet

Összegzés:
Jó néha látni egy ilyen profin megvágott és megvilágított jelenetet, bomba jó csajjal és mondjuk szájba pisilés nélkül. Lehet azért így is jó egy anál pornó még. Kicsit mondjuk úgy éreztem Eliza keményebben akarja a baszást, mint amilyet kapott.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
90
Fenéklyuk, gape
90
Geci
90
A ti értékelésetek2 Votes
83
93
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Létezik még jó Tushy jelenet: Eliza Ibarra seggbe baszva