Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

Swabery Baby legendás castingja, amit már tutira letagadna a csaj, ha tehetné.

2023.08.28.Curt

Tudjátok, hogy mennyire imádom a szép csajokat (ki nem?) és azt meg főleg, amikor szép csajokat basznak beg atom kemény hardcore módra. Erre a legjobb példám Cindy Shine, vagy akár Emily Bellexx is, akik olyan szépek, és mégis isszák a pisit, baszatják a fenéklyukukat.

A litván csajszi is így tett pár éve, és befutott egy rövid pornós karriert. Járt Rocco-nál és forgatott egy pár jelenetet a Legalporno-nak is.

De nem is ezek miatt írom ezt a posztot, és még nem is a legalos szereplése miatt, hanem a woodman-es castingja miatt a drágának, amiben bizony történt ez és az, amik miatt a CrazyShit és hasonló thrash videó oldalak szereplője lett a csajból.

Az eleje áttekerhető és szokásos, aztán jön az incidens első fele :

Az akcióban Pierre csak kamerázik a férfi (biztosan felismertétek) a földije David Perry. Aztán a teraszon folytatják az akciót ahol Woodman kezdi, majd ő is csatlakozik. Be kell valljam ez a jelent nekem kibaszottul izgató és nem a scat érsz miatt, hanem amiatt, mert a csajszika olyan kis tudatlan és kurvára nem tudja, hogy ez most éppen hozzátartozik-e a pornóhoz vagy nem, szóval nem finnyáskodik, hanem megcsinálja, amit mondanak neki.

Mutatom videóban is az akciót :

A csaj a gecit nagyon nem szereti, szóval David is csak a melleire élvezhet, de a mi kedvencünk a szőrös maki naná, hogy bele erőszakolja a szájába a kókadtat.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

2 People voted this article. 2 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Swabery Baby legendás castingja, amit már tutira letagadna a csaj, ha tehetné.