Loading

Kitaláljátok mi a közös ezekben a képekben ?

2023.06.20.Curt

Szerintem azért nem olyan nehéz levágni mi a helyzet rajtuk, főleg, ha jobban megnézitek a szemeiket a csajoknak mondjuk, vagy a mellbimbót, de a pináról már nem is beszélek.

Persze hogy ezek nem valós lányok, hanem digitális AI által készített fényképek. A CHATgpt-t már egészen biztosan próbáltátok ti is pornó témában, de mindíg elhajt, mindenféle prűd dolgokra hivatkozva. Naná, hogy vannak akik ebből akarnak hasznot húzni, és egyébként meg technikailag is kurva érdekes (legalábbis engem nagyon érdekel, mint a Deep Fake videók is). Tesztelgettem is a kép generátor programokat, de sajnos pld. lábfejet nem tud készíteni, abba totálisan belezavarodik és egészen furcsa alakzatok jönnek ki.

Szerintem hamarosan robbanásszerű fejlődés lesz ilyen téren is, de nem hinném, hogy a mostani lányok elveszítenék a munkájukat, mert ez talán ez egyik leginkább olyan terület, amiben igazit akarunk látni, és csak érdekességképp néznénk meg, hogy Emily Ratajkowski arcát leélvezik 1390-en miután akkorára tágult a fenéklyuka mint egy emberi fej.

Számos ilyen oldal létezik (pld ez.)egyébként ahol el szórakozhatunk, de elég ijesztő eredmények is tudnak születni, de vannak közöttük elég jók is.

1 People voted this article. 0 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kitaláljátok mi a közös ezekben a képekben ?