Loading
Hardcore   /   Hírek

Az ilyen jelenetek miatt jó a Woodman Casting. Anna Taylor szétgyalázva.

2023.06.16.Curt

Nemrég vázoltam fel, hogy szerintem mik az erősségei Pierre bácsinak Franciaországból, és ez a jelenet ékes példája annak, amit ott írtam. Nézzétek meg ezt a csajt. Pontosan igazzá teszi azt az alap tételt, amit fiatalkoromban vázoltunk fel mindíg a haverokkal, hogy az ilyen szerény(nek tűnő), csajok a legbaszhatóbbak az ágyban.

Anna Taylor egyébként gyors karriert futott pár éve és főleg ilyen legyalázós seggbe baszásokban volt része és mély torkozásokban. A vágyott brutális kontraszt itt is megvan az interjú eleji csaj és az ordító szétbaszott kis kurva között. A drágának lett egyébként Woodman-nél még egy jelenete, ahol 5 faszit zúdított rá, azt is megmutatom a végén.

A beszélgetés után jön egy villámgyors kinyalás majd Woodman megmutatja ki is a főnök és ez a csajt egyáltalán nem zavarja.

Bassza eléggé alaposan a picsáját a kis tininek és a legjobb, hogy pofozza is rendesen, piff egy pofon – baszás keményen – piff még egy és még egy. Ő meg csak ordítva élvez és szenved egyszerre. Mostanában kibaszottul bírom ha ordítanak a csajok miközben basszák őket, ebben most itt ennél a csajnál nincs hiány az biztos !

Az elején szerénykedő kis édes tinicsaj egy óra múlva már széthúzza a fenéklyukát és a kakis seggéből fingja ki a levegőt miután megbaszták. Jön egy második menet is, amiben meglepő módon ugyanilyen jól megkúrja a csajt Pierre.

A legvégén szegénykének még sárga pisit is innia kell, azt már nagyon nem szereti … Ha kedvet kaptatok akkor egy kattintás és már nézhetitek is a teljes jelenetet.

A második menetben már a haverok is átjöttek és besegítenek. Itt is kap mindent a csaj, szinte már szétbaszás szinten kúrják meg mindenét “szegénykének”. Nekem itt az erős smink és a sokat bénázó faszik miatt már kicsit sok a jelenet, meg hát a csizmát is csak 30 perc után veszik le a csajról …

Ha bejön nektek Anna, akkor ajánlom még az igazán első jelenetét, amit még az Oroszoknál forgatott. Van még neki ilyen soft BDSM cucca is, és persze a Legalnál is járt a kis pulzáló picsájával, de annak is lassan már 10 éve.

Nagy kár érte, hogy visszavonult, jó ügynök volt. Habár nálam még mindíg Kira Roller a visszavonult csajok közül az, akire a legjobban várok, meg persze Timea Bella.

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az ilyen jelenetek miatt jó a Woodman Casting. Anna Taylor szétgyalázva.