in ,

Imádom!Imádom! Nem rossz ...Nem rossz ... KakiKaki

Még mindíg kurva látványos, amikor egy pici csaj nagy faszt szop. Dredd vs. Coco Lovelock

Az 51 éves Dredd persze hogy simán lehetne a 22 éves picike kis Lovelock apukája, de a pornóban nem nagyon szokott számítani a korkülönbség. Kevés csajt követek az amerikai pornóból, de ez a kis perverz punci eléggé jól tud baszni és nagyon bírom ahogy a kis lábikóját a feje fölé tartja és közelről nézi a kis szőrös pináját baszás közben.

A nagyfaszú néger téma még most is nagyon eladható a tengeren túlon, szerintem a Milf téma mellett ezek a jelenetek mennek a legjobban. Általában gagyik szoktak lenni, de azért találni jókat is. Ez már a 14. része az egyszerűen Dredd-nek hívott sorozatnak a Jules Jordanen, amik között nagyon hullámzik a minőség. Szerintem alapvetés, hogy minél bengább a faszi és nagyobb a farka, annál kisebb csajt kell hozzá párosítani, és ennél talán csak Piper Perrike a kisebb, de hát ugyebár már őt is elintézte egy csapat néger, amiből még egy mém is született. Coco is járt már a Blowbang stúdióban is, de most a legújabb Dredd jelenetét nézzük meg:

Nekem nagyon furcsa, amikor ilyen picike csajnak atom mély hangja van ezért még a beszélgetős részt sem tekertem el. A szopás rész is kibaszott látványos, kicsit (nagyon) talán túl sokat nyöszörög benne a kiscsaj, és nem nyeli elég mélyre a faszt, de szerintem ha benyelné heréig, akkor meg is halna, akkora pici a feje és nagy a farok.

Mutatom videóban is:

Ez eddig mindenképpen látványos volt, de most jön a dugás része, ami gond szokott lenni. Akkor nem, ha a csaj nagyon ügyes és a kis Coco ebben azért eléggé jól nyomja, csak egy picit játssza túl a szerepét. A nyaka mögé is berakja a lábikóit, és ilyenkor lehetne tövig benyomni a faszt neki, de nem megy a négernek sajnos. Pedig befér a pici csajnak; ezt pont be is mutatja, amikor ő lovagolja meg.

Engedelmes kis kurvát játszik a kis édes, jól beleül a faszba és szépen lovagol. Én basznám nagyon a kis szőrös pinácskáját a lábikójáról már nem is beszélve. Próbálja megbaszatni magát, de csak részben sikerül mert a nagyfarkú csak fekszik és amit ő adhat az már ott van. Tessék nagy farkam van és kész ezzel én vagyok máris a legjobb, a többi a te dolgod. Van amikor elég, de most szerintem nem igazán.

De ha igazi legyalázást akartok látni akkor itt a már említett jelenet sok négerrel és még több adag gecivel.

De itt is sokkal jobban megkúrják a kiscsajt, itt meg aztán pláne.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…