Loading
Extrém   /   Hírek

VÉGRE !! Egy szopatós videó, amiben nincs baszás. Naná, hogy Kaitlyn Katsaros ez is.

2023.06.02.Curt

Mekkora jó ötlet, és nem is kellett szerintem sokat gondolkozni ezen. Ezer éve, mikor rákattantam a pornóra a foot fetish jelenetek mellett a gag factor és bukkake jelenetekért rajongtam. Még rovatom is volt az egyik legnagyobb ilyen orál fórumon Magyarországon. Egy pornó jelenetben sokszor nem kell baszni, de akkor a szopatás az legyen kemény és látványos.

Erre a gondolatmenetre csatlakozott rá a Legalporno és megcsinálta az első szopatós (és persze pisizős) jelenetét 2023 egyik legjobb pornósával. Biztosan olvasták ők is azt a posztot, amiben megmutattam ahogy Kaitlyn a Sziget fesztiválon egy Toi-Toi wcben pisizik és aztán szépen lenyalja a karimát és még a fejét is belenyomja. Jaja, ilyen kattant a csaj, szóval most is éppen ezt csinálja, de nem egy olyan WC-vel, amit éppen a Praktikerből hoztak és sterilizáltak, hanem egy olyannal, amibe járnak a srácok pisilni. Higgyétek el, azok a sárga részek ott, azok, amikre gondoltok :

Mondjuk lehet, hogy ha egy 20 évvel ezelőtti énemnek mutatnám meg az alábbi jelenetet, csodálkozna, hogy arra áll fel a faszom, hogy egy csaj a Wc-t nyalogatja, de hát változnak az idők …

Videó :

Persze aztán az öltönyös srácok is csatlakoznak a nagyon fontos üzleti meetingről és hát lesz ami lesz jó alaposan megszopatják a drágát és kinyalatják a seggüket, meg persze alaposan sok liternyi pisit is juttatnak Kaitlyn szájába.

Szerintetek ennek a nőnek van bármi határa, amit már nem vállalna be ? Szerintem nincs. Imádom. Annyi mindent kipróbálnék én is vele, csak egy órára megkaphatnám.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    VÉGRE !! Egy szopatós videó, amiben nincs baszás. Naná, hogy Kaitlyn Katsaros ez is.