Loading

TOP 5 dolog, ami miatt jó tud lenni egy Woodman-es casting.

2023.05.26.Curt

Magasan a legolvasottabb posztunk az ezen poszt negatív változata, ami mindenkit sokkal jobban érdekel, azaz a “Top5 dolog, ami miatt gáz tud lenni egy Woodman-es casting“. Már akkor megígértem, hogy jön az ellenírás, azaz, ha már össze tudtam szedni 5 dolgot, ami miatt szar egy ilyen válogatás, akkor csak össze tudok szedni 5 olyat is, ami miatt jó.

Nehéz dolgom volt és ezért telt el ilyen sok idő, de csak összekapartam 5 pontot, ami miatt ajánlom a Woodman Castingokat. Brutális szám, de igaz: 5500 videó van már fent az oldalán, amiben azért sokban szerepel ő is (a legtöbben) mondjuk ezek között van sok WakeUpNFuck és egyéb aloldal is, de nagyrészt castingok. Szerintem a legtöbb castingot Budapesten csinálta, és a megkockáztatom azt is, hogy az orosz vonal mellett hazánk lányaival csinálta a legtöbb jelenetet.

5.Első jelenetek, első análozás

Tudom, hogy sok esetben van, hogy már befutott csaj megy el Pierre-hez, már csak azért is, hogy baszhasson vele. De száz és száz, sőt lehet, hogy ezer olyan csaj van, aki tényleg itt csinálta az első jelenetét. Az meg csak pláne, hogy Woodman legtöbbször seggbe is bassza a csajokat mostanában. És amikor máris az első pornód egy anál, ahol egy ősember kinézetű átlagos faszi basz meg abban lehet izgatót találni.

Kibaszott jó marketing a kezdőkép a csajról, a butuska nevével és a nemzetiségével, ami legendássá tette a jeleneteit és ugyanaz már évtizedek óta. Ha látsz egy ilyen képet azonnal beugrik a francia neve, vagy legalábbis a teste 🙂

4.Vágás nélküli baszások

Itt aztán tényleg csak akkor vágnak, ha éppen túl sok a kaki, ami kifigyel a csajnak, vagy éppen túl sokáig tisztogatja magát a wcben. Lehet sok mindenkinek undorítóak ezek a dolgok, de legalább ugyanennyien vannak, akik csakis azért nézik meg a jelenetet. Az eredeti casting oldalon még külön cimke is van ezekre, hogy aki ezt kedveli rákereshessen. Bevallom néha engem is izgat a dolog, amikor egy szerény kiscsaj, vagy éppen egy bevált pornós is “igazi” tud lenni és ilyen balesetet szenved ott lent. Woodman amúgy totálisan bele szokta nyomni a kamera lencséjét a csajok fenéklyukába így sok esetben láthatunk olyat is, amit nem kéne – mondjuk bélférgeket … :(((

Azért sok olyan is van, amikor mondjuk kimegy a kamera fókusz és egy halvány sötét töcskölést látunk csak, vagy Woodman nagy szőrös feneke a kelleténél több helyet foglal el a képen (mondjuk 85%-ot) az azért a művészeti élmény rovására megy egy kicsit.

3. Igazi élvezések (?)

Ezen lehet vitatkozni sokat és nekem is furcsa sokszor az eleinte még szerényen visszakozó csaj, aki 10 perc múlva már ordítja tiszta erőből, hogy ffákkmíí, de szerintem azért aki megbaszott ennyi nőt az annyira azért ért a csajokhoz, hogy ki tud nyalni bárkit orgazmusig, vagy legalább megujjazni.

Sok olyan helyzet van, amikor persze magyar csajok élveznek hatalmasakat, ezekből van egy elég szép kollekcióm mutatok is egy új kedvencemet nektek. A csaj neve Diane Crystal és persze magyar, aki szereti ha lekevernek neki egy két pofont baszás közben. Szegényke nagyon megvan ijedve miközben pofozzák basszák a seggét és leköpik, de az elején kifejezetten ezt kérte. Szóval őszinteség van, semmi megjátszás.

Komolyan mondom ez itt kibaszottul izgatóra sikerült:

2.Smink nélkül is szépek

Egyébként is imádom amikor a pornós csajok nincsenek túl sminkelve és itt sok esetben teljesen másképpen láthatjuk őket, mint mondjuk egy sztoris igazi pornóban. Itt csak bejönnek az utcáról a kis táskájukkal lábujjas kényelmes papcsukában, aztán 3 idegen fasz fogja megbaszni a picsájukat a következő két órában. Persze itt is leginkább a magyar csajokat szeretem, de sok Oroszország környéki csajszi is nagyon csinos smink nélkül is.

Máshol nincs erre lehetőség sajnos a Legalporno oldalon is a BTS videókon már legtöbb esetben sminkelve látjuk a csajokat. Pedig az olyan emberközeli, nem? Mikor csak utcai make-upban vannak, vagy abban sem?

1.Magyar csajok

Megszámlálni is nehéz lenne, mennyi magyar csajszi fordult meg Woodman-nél, de nem csak azért izgató mert magyarok, hanem azért is, mert nagyon sokszor nem tudnak angolul így csak egy tolmács segítségével tudnak beszélgetni. Egyébként is imádom ha valaki végre megszólal magyarul egy baszásban (mostanában ez a egyik kattantságom, a beszéd és főleg a csúnya beszéd), és itt – habár sokszor csak az interjú alatt – sok magyar szót hallhatunk.

Ez a téma tudom, hogy titeket is érdekel – mármint a magyar csajok – ezért ezt majd még kielemezzük. Tervezek egy nagyobb posztot írni a butuska válaszokból, amit a csajok tudnak adni a “és mikor vesztetted el a szüzességed és kivel?” kérdésre pld.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    TOP 5 dolog, ami miatt jó tud lenni egy Woodman-es casting.