Loading
Filmek   /   Kritika

Jó reggelt neked is! Ne haragudj, de éppen basznak.

2023.05.16.Curt

Tudom, hogy nem nagyon rajongtok a japán pornóért, de időről időre azért próbálkozom, hátha találtok ti is benne kattant dolgokat, mint én; amiket sehol máshol a világon nem láthattok. Ilyen helyzeteket mutatok be most is. Biztosan tudjátok, hogy a legtöbb helyen és kiadónál még most is él a cenzúra, azaz nem mutathatnak pinát és faszt sem, de fenéklyuk, mell, és arcra geci mehet ezerrel. Pont ezért találtak ki a japánok olyan filmeket, amikben másképpen hoznak izgató helyzetbe csajokat úgy, hogy ne is hiányoljuk a kis farkakat és a szőrös pinákat (nna, jó, azt azért egy kicsit igen)

Egy ilyen betegagyú film ez a mostani is amiből a címben is idéztem. Mostanában egyébként is rohadtul izgat a mások előtti baszás, ebben pont ezt parodizálják ki. Mégpedig úgy, hogy egy egyetemi kortes beszédet olvas a csajszi (van angol felirat szerencsére, egyébként fogalmam se lenne mit csinál).

A furcsa az, hogy egy feketébe öltözött tag közben folyamatosan bassza a csajt, aki kitart a szöveg felolvasása mellett és olvasná, de közben szépeket spriccelve élvez a kis pinájával a drága:

De az abszolút kedvenc részem, amikor a faszi megfogja a 40 kilós csajt és kimegy vele a folyosóra és ott is folyamatosan bassza. Közben jönnek mennek a diákok. Nem tudom miért, de ez nekem az egyik legizgatóbb dolog amit idén láttam pornóban.

Aztán egy osztályteremben vagyunk, ahol megint csak jön a „láthatatlan” alak és először csak ujjazza a lányokat miközben egy szöveget olvasnak fel, majd később már bassza is őket, miközben a többiek ülnek a padban és nézik.

Nézzétek ezt a részt ahogy csatakosra basszák a csajt miközben idegen emberek állnak és fapofával nézik. Kész vagyok ettől !!!!

Aztán jön egy jó alapos baszás, olyat, amilyet még a Legalon sem látunk. Mondjuk itt csak pina baszás van, de a két fekete ruhás alak kőkeményen szétbassza a picike kis tesi tanárnőt, miközben mellette faszom tudja mit csinálnak idegenek. Csatakossá ujjazás, baszás, ujjazás, baszás, és így tovább vagy 10x. Higgyetek nekem kurva jó !!!

A legvégén még van egy kis bohóckodás is, amikor beraknak a csajok pinájába ilyen mozgó dildókat és próbálnak zenélni, de leginkább spriccelve élveznek el.

Az ilyen jelenetekben ha bele tudjátok élni magatokat a leg-izgatóbb a fentieken kívül az, hogy ezek a csajok kibaszottul őszinték és leginkább nekik hiszem el, hogy valódi orgazmust élnek át – egyem is meg a kis szőrös pinájukat !

Itt meg is nézhetitek ezt a remek filmet, ha kedvet kaptatok hozzá.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Jó reggelt neked is! Ne haragudj, de éppen basznak.