Loading

Ti elhiszitek, hogy valaki képes egy nap hetvenszer (!!!) kiverni?

2023.04.19.Curt

Sokszor van, amikor órákat, sőt fél napokat baszok el a pornóra; ilyenkor a csajom azt szokta mondani, hogy járjak el az anonim szexfüggők gyűlésére, tutira van ilyen. A minap futottam bele egy ilyen cikk sorozatba az Indexen.

Furcsa dolgokat írnak és a mai világban, amikor az Aszexuálisok is felvonulnak (wikipedia: olyan személyeket jelöl, akik ritkán vagy egyáltalán nem éreznek szexuális vonzódást mások iránt) furcsa látni ezt a másik végletét a dolognak. A csoportban nem pornó függők járnak, hanem szex függők és kurva jó címet választottak a posztnak, ugyanis én pld. csakis azért kattintottam rá, mert nem tudom elképzelni, hogy valaki hetvenszer csinálja – egy férfi. Tinikoromban is a napi 8-9 volt a csúcs, de akkor már inkább fájt a vége, mint élvezetes volt.

Szóval szerintem ez a valaki egy hazug, lehetetlen hetvenszer kiverni egy nap, egyszerűen nem képes erre a szervezetünk.

A megmondó emberek egyébként az edukáció hiányával és persze a gyermekkori traumákkal magyarázzák ezt ez egészet, és nem is akarom elvitatni tőlük ezt; biztosan így van és azt is elhiszem, hogy tud egy életet tönkre baszni ha valaki ennyire ráfügg a dologra. Szerintem mi, akik mondjuk ezt a blogot olvassuk is függők vagyunk valamilyen szinten, de annyira nem, hogy ez jelentősen befolyásolná az életünket, inkább olyan ez, mint egy hobbi. Más vasút modelleket gyűjt, és abban éli ki a szabadidejét, én meg pornó blogot írok, vagy éppen olyan jeleneteket nézek, amikben japán csajok tv bemondónak öltözve élveznek a kamerába, vagy idegenek gecijét nyelik le.

Én személy szerint mostanában idejét sem tudom megmondani, hogy mikor vertem ki úgy, hogy közben pornót nézek. Felizgulásra bőven elég, amikor írok róla, de a látvány már nem kell. Nem nagyon tudok viszont olyan napot mondani 12 éves korom óta, amikor ne lett volna orgazmusom ha csaj nem volt, akkor megoldottam magam.

Nna de nem hetvenszer !!!

A cikkben egyébként szerepel egy üzletasszony is, aki naponta 30-szor kellett masztizzon, csak hogy oda tudjon figyelni a munkájára és ne a szexre gondoljon. Ezt viszont teljes mértékben elhiszem. Érdekes dolog lehet ez az egész, azért írtam ezt a posztot, hogy mint érdekesség felhívjam rá a figyelmeteket.

Egyébként ti mennyire tartjátok magatokat függőnek ? Nagyon kíváncsi vagyok !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ti elhiszitek, hogy valaki képes egy nap hetvenszer (!!!) kiverni?