Loading
Extrém   /   Hírek

Bevallom nektek én már unom a Brittany Bardot jeleneteket.

2023.04.13.Curt

Biztos meg leszek lincselve és utáltok majd emiatt, de kicsit már megcsömörlöttem a nőtől és mostanában már nem is nézem meg a szettjeit. Letölteni letöltöm azért, mert hátha megjön még az életben a kedven hozzá, de már kicsit unom. Ugyanígy vagyok egyébként Anna deVille-el is, mert egyikük sem annyira jó nő, ahhoz, hogy még érdekeljen amit csinálnak, pedig mind a kettő nőnek van egy specialitása. Anna barlangos hatalmas segglyuka és Brittany beteg agya és a kinyomott végbele még mindíg kuriózum.

Mutatok azért egy pár új jelenetet a nagy picsájú milftől:

Máris itt az első, amiben pont Annával szerepel. Ebben még van is izgató rész, de pont nem a baszás az, hanem az egyéb részek. Pld. ez, amikor pisit kell innia a csajnak, mert Brittany tanár néni azt mondja:

Aztán jön a “szokásos” öklözés és szájba pisilés és baszás minden mennyiségben, de ezt már mindet láttam mind a két nőtől legalább ötvenszer és most ugyanazt látom. Talán az a gond, hogy már réges-rég elérték azt a szintet, aminél nincs tovább és nem is igazán tudom elképzelni, hogy mi jöhet még ezek után, mert már nincs más hátra, csak a scat és az animal.

Egyébként azt is észrevettem, hogy ahogy idősödöm egyre kevésbé érdekelnek az ilyen korú nők és pornóban sokkal szívesebben nézem a fiatalabb korosztályt. Nem akarom látni a nagy picsákat és a konyhásnéni karhájakat. Sokkal inkább nézek meg egy kezdő pornós csajt akinek őszinték az érzései és nem játssza meg magát. Egy ekkora tapasztalati szint után már kurvára tudják a csajok, hogy mi kell a kamerának és pontosan azt csinálják, és ez nálam farok lekonyító, de nagyon. Van akinek meg pont ez jön be, hogy milyen tapasztalt és tudja hogyan kell baszni.

Pedig én eskü próbálkozok és tesztelem magam, hogy meglássam benne a szexit, de csak a munkásasszonyt látom, aki odaadja a testét és 1500 fasz után már nagyon tudja, hogy kell.

Aki mondjuk szereti, ha könyékig nyúlnak a nő seggébe és még a másikba is ököllel, akkor annak ez a netovább:

Talán még akkor érdekelne a nő, hogy ha olyan csajokkal párosítanák, akik még életükben nem nyaltak pinát, és nem láttam még prolapse-ot. Ott meg lehetne találni az izgató faktort. Tavaly volt egy ilyen jelenete a lógós csöcsű Kittydoll-al, arra annak idején kivertem az tuti 🙂 Ott annyira zavarban volt a kiscsaj, hogy többször is megpróbálták pld. pisiztetni és egyszer sem jött össze neki.

Szóval amennyire szerettem annak idején a horror pornókban, vagy a Perverse Family perverz anyukájaként annyira unom már itt. Ezerszer szívesebben megnézek egy Eveline Dellai-t vagy egy Cindy Shine-ról és Mináról már ne is beszéljünk. De van olyan érzésem, hogy nektek rohadtul bejön a csaj, és imádjátok. Én egyidős vagyok vele, arra tippelek, hogy aki rajong érte az sokkal fiatalabb nála.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Bevallom nektek én már unom a Brittany Bardot jeleneteket.