Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Elég jelentős fejlődésen ment keresztül a 19 éves painal-os orosz tinicsaj.

2023.04.06.Curt

Nekem a kedvencem lett a poszt óta, amit írtam róla. Nektek is nagyon tetszett, sokan lájkoltátok és elég sokan olvastátok is. Arra gondoltam nézzük meg, hogyan is alakult a karrierje a kis édesnek, és ezt szemléltessük képekkel és főleg videókkal is !

Itt a mindenkori profilja a drágának a Legalon és rábeszélték “szegénykét” mindenre, volt itt első néger fasz, első DP, első hármas, első gangbang. És már csak a pisi ivás hiányzik, de a nyakam merném tenni rá, hogy az lesz a következő jelenete.

First black cock.

A négeres jelenete eléggé erősen felejtős, mert egy csak egy legény van talpon a vidéken, aki afroamerikai és orosz honban lakik (ugyanis ott történnek a forgatások) és nem egy Rocco baszásilag a srác, a maga eléggé nagy, de pihe puha és girbe-gurba farkával.

Ezen lépjünk is túl gyorsan és nézzük az első dupla behatolást !

Kezdésnek egy kis körbe szopatás, majd mind a négyen sorba basszák a picike, de kegyetlenül baszható picsáját a tinicsajnak. Nem tudom mit tenni, nekem kibaszottul bejön a szenvedő nyöszörgése, főleg, amikor éppen nekikezdene és egy fasszal tömik be a száját.

Nem tudom eldönteni, hogy éppen elélvez-e a drága a videóban, de szerintem éppen igen, a srácok legnagyobb örömére :

Nem egy Veronica Leal baszásilag a csaj, hanem pont hogy a másik véglet, de minden egyes mozdulata őszinte és nem egy megjátszott szar, mint az amcsi pornósoknál, vagy éppen a debella seggű 45 éves tapasztalt milfeknél, persze tisztelet a kivételnek !

Egyszerűen fasz szétrobbantó ahogy szemből is berakják neki és élvezi ahogy basszák a pináját. Egy fasz alulról és egy pedig szemből kúrja a kis édest.

A legvégén még egyesével is rájárnak a picsájára és a pinájára is. Megfigyeltem, hogy akkor élvez picikét, amikor kiveszik a faszt a pinájából. Van ilyen, volt egy ilyen csajom, kurva jó volt, ment mindíg, de tényleg mindíg egyszerre tudtunk elélvezni. Kiveszed és máris remegve ordít. Lina is ilyen lehet, csak kisebb élvezésekkel.

A geciket már gond nélkül nyeli le :

Kiváló jelenet.

Nézzük is a következőt, ami egy 3 jelenetes baszás lesz, de a legvastagabb faszokat castingolták össze. Itt is basszák szépen a drága kis pináját is és isteni szépeket élvez a drága. Remélem nem csak én rajongok érte és nektek is bejön a csaj “szenvedve élvezi”, ahogy basszák stílusa. Ebben a jelenetben sem igazán lehet tudni mikor mit csinál, de amikor remegve ordít és beletolja a picsáját a faszokba akkor elég nehezen hiszem el, hogy ne élvezné a helyzetet. Tökéletes ez is, ez kis igazi tini ribanc, aki élvezi ha basszák és fogalma sincs róla hogy éppen melyik lyukába tolják be a faszt.

És végül a tegnapi jelenete, amiben már egy gruppent kap a drága, azaz legalább 5 faszi kúrhatja őt szépen sorba. Készítsétek a papírzsepit, mert eléggé kihagyhatatlan lett a cucc. Rosszul mondtam hatan vannak, meg Vinicius Jr., aki nem csak a pályán szar, hanem itt is beégeti magát a kókadt farkával, tiszta Netflix feeling, hogy szerepeltessünk egy feketét is a jelenetben.

Nna de a többiek szépen kitesznek magukért és sorba szopatják torokba a kis kedvencünket.

A kókadtságról kicsivel később is meggyőződhetünk, amikor is próbálja betuszkolni ebbe a tökély seggbe a farkát, de nem sikerül neki.

Aztán próbálják a DP-t de sajna az most nem megy neki, annál inkább az anál. Nézzétek itt hogyan élvez el segglyukon át:

A legvégén amikor rájárnak a picsájára maga a tökéletesség megint :

És a gecikkel sem finnyáskodik :

Várom nagyon hogy bevállalja-e a DAP-ot, az lesz majd az igazán látványos GAPE szempontból, és persze a pisi is menni fog neki már a next scene-ben.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Elég jelentős fejlődésen ment keresztül a 19 éves painal-os orosz tinicsaj.