Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Hírek   /   Orál

Szebbnél szebb csajok gecit esznek. Delila Dark, Chloe Heart, Anita Blanche (videókkal)

2023.03.30.Curt

Már nagyon vártam két csaj jelenetét, hogy végre megtaláljam torrenten is és meg is leltem ma reggel őket. Delila Dark-ról már szerintem itt a Pornoloveren is regéltem, hogy mennyire jó csajszi, a másikukat meg promóztam, hogy végre egy nem latinó csaj a Bukkake oldalon. De előtte még nézzünk egy tapasztalt “öreget”, aki ugyancsak válogatás nélkül nyelte le idegen emberek spermáit: Anita Blanche from Ukrajna. Ő már sokkal jobban el van pornósodva mint a másik két csaj, szilikon is van a testében bőven.

Kezdésnek élvezettel vegyes műmosollyal (vagy inkább csak utóbbi) szopja a kisebbnél kisebb spanyol farkakat, majd kitátja a száját és jöhetnek az adagok.

10-10-10-et a szájába gyűjt és úgy nyeli le, mint mi a legfinomabb gyömölcslevet.

Nehéz szakma lehet ez mert még időd sincs kinevetni az ilyet :

Összesen 80 adag idegen geci zúdul a csajra és becsülettel és egyetlen egy undor nélkül végig csinálja a jelenetet. És egyébként van még neki mostanában egy új Gloryhole jelenete is ugyanitt, ahol megint csak 20 körüli gecit eszik meg.

Aki keményebb szettekre is vágyik a csajtól az a fentebbi linken belekukkanthat, mikre képes még. Kb ilyenekre :

Nézzük akkor a kis Dalilát a továbbiakban, aki félszáz gecivel küzd meg, mert neki már nehezebben megy majd a nyelés, mint a kis 35 éves ukránnak ment. Annyira csodás, hogy videóban is feltöltöttem, de kivágtam az elejét, amikor csak szopja a farkakat – nem is értem az minek ?

A drágának a legvége megy a legnehezebben, amikor a maradékot kell meginnia a koktélos pohárkából. Azt már vissza is öklendezi a szépség. Amúgy persze ő is aktív kemény pornóban is.

Létezik-e még ennél jobb? Igen, mindjárt mutatom is :

Chloe Heart az, akit már felvezettem nektek. Egyszerűen gyönyörű ez a csaj, ahogy csak letérdel és néz a kamerába, miközben idegen mindenféle emberek beleverik a szájába a faszukat és fröcsög a gecijük. Továbbra is az egyik legizgatóbb dolognak tartom a világon és már többször mondtam a csajomnak is, hogy simán megengedném neki hogy ez megtörténjen vele, de csak videóban láthassam vissza és csak én. Hátha ezt kapom szülinapomra … 🙂

Jön egy idegen faszi, térdel egy kibaszott jó tinicsaj és belevered a szájába, aztán már mehetsz is.

52 adag geci lenyelve, 8 adag geci a pohárkában és már mehet is a bukkake, amit videóban is kivágtam, mert tökéletes:

A legvégére majdnem 80 adag idegen geci csusszan le a csajnak, én meg kivertem kétszer, és most újra megemlítem ezt a bukkake témát itthon, csak az a baj vele, hogy a magyar viszonyok szánalmasan nyolcvanas évekbeliek, de talán ha itt az olvasók összejönnének … Nem is olyan rossz ötlet, én hagynám de az baj hogy ehhez más beleegyezése is kell 🙂 Addig is marad a Premiumbukkake oldal élvezkedni.

A jeleneteket ezen a torrent oldalon találtam meg.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Szebbnél szebb csajok gecit esznek. Delila Dark, Chloe Heart, Anita Blanche (videókkal)