Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Mih Nimfetinha brazil modell fingós brazil fenéklyuka.

2023.03.29.Curt

A Legalporno birodalomnak két nagy casting közege van Csehországon kívül; sőt mostanában inkább már azt mondanám, hogy kizárólag csek erre a két közegre koncentrálnak és szerzik be innen az új csajokat, valószínűleg azért, mert a csehek már nem mennek el ennyi pénzért pisit inni, mikor szép Máltán is forgathatnak kétszer ennyiért egy napsütéses nyaralóban.

A két közeg Dél Amerika (főleg Kolumbia és mostanában Brazília) és persze az oroszok és tagországaik. És igen, Ukrajnából is érkeznek pornós csajok, de nem hiszem, hogy ennek sok köze lenne a háborúhoz, mint azt a minap hangzatos cikkekben olvashattuk a bulvárban. Egyik blog olvasónk hívta fel a figyelmemet az alábbi brazil csajszira, akit egyébként már én is követtem régebben is, de mostanában már ő is áttért ide Európába és itt is forgat sokkal profibb körülmények és profibb férfiak között. Egy csomóan csinálták már ezt Emily Pink, Polly Petrova, vagy akár a csodás Veronica Leal is Dél Amerikából érkezett Európába és szerintem marad is itt.

A drága 25 éves modellnek már eléggé kiterjedt a portfóliója. Ha igazán szép és eredeti csajt akartok látni, akkor ő szerintem nagyon jó példa erre. Isteni szép kerek feneke van (naná, hiszen 25 éves a drága), és isteni eredeti csöcsei a bal oldaliban egy álom-piercinggel.

És persze, hát a lényeg, a fenéklyuk, ami csodás és olyan amilyennek lennie kell :

Egy sima 1/1 jelenet meg se kottyan ennek a picsának. Pontosan tudja, hogy szét kell feszítenie e kamerának a fenéklyukát és a gecit is szereti.

Még raszta séróval a tengeren túlon egy csomó orgiában is szerepelt, de az igazi áttörés nálam a két gonzó jelenete volt, amik még frissek és ropogósak.

Ian Scotték rendesen megadják neki ami jár, semmi félig plöttyedt fasz, csakis a legkeményebb fajta igazi euróapai. Sajna pina baszás még most sincs, de van mindenféle pózban kettő fasz a fenékbe :

A legutóbbi fő kedvencem ez a 9/1-es jelenet a drágától, de itt is No Pussy, szóval hiba várjuk azt hogy végre meg is basszák a csajt. Az még várat magára, de pisi a szájba már megy.

Jól érzi magát a csaj, de azért a pisi még nem megy neki olyan szinten mint Eveline Dellainak, aki kibaszottul szórakoztatóan csinálja az egészet. Mindennel megpróbálkozik, még prolapse-ot is nyom nekünk.

Amikor a saját kis pisikéjét issza meg azt azért megmutatom videóban is :

Imádnivaló kis csaj ez, ilyen számomra a tökéletes test. Olyan mint Cindy Shine, csak még jobb csöcsökkel és szép selymes barna bőrrel.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mih Nimfetinha brazil modell fingós brazil fenéklyuka.