Loading
Extrém   /   Hírek

Egy eléggé beteg részére kalandoztam a pornónak tök véletlenül. Cuckold – incest jelenetek.

2023.03.24.Curt

Szerintem akik a Pornolovert látogatják mindenkinek van valamiféle kattantsága, ami másoknak fura lehet. Nekem egy csomó ilyen van, és aki régóta néz pornót és foglalkozik vele annak, a tapasztalat folyamán kialakulnak egyre különlegesebb és sok esetben extrém vágyai is. Nem akarok én most vizet prédikálni, mert sokszor arra verem ki, hogy nagy lábú csajok szandáljait szagolgatom, szóval csak inkább mint érdekességet mutatom meg nektek az alábbi oldalt és azért is mert ami profi azt el szoktam ismerni.

Tudom azt is, hogy sokatoknak ez nem lesz beteg és még izgató is lesz, ezzel sincsen semmi bajom. Én talán már eléggé öreg vagyok ahhoz, hogy ezt izgatónak találjam, de tutira megvan rá a korosztály és érdeklődési kör. A fura a dologban az, hogy több olyan csajjal is beszéltem már (köztük a barátnőm is), akiket izgat a cuckold téma. Azaz a megcsalás, de persze akkor ha színpadiasan játsszuk el és nem én vagyok a szenvedő fél, hanem egy idegen, aki ül a sarokban és én meg megbaszom őt, mint a feleségét. Persze még csak fantázia szintig jutottunk el, de ki tudja még mi lesz ebből a projektből is.

A Familycuckold.com oldalon ezt csinálják meg, csak olyan köntösbe öltöztetve, mintha igazi lenne a dolog, az amcsik meg simán beveszik és előfizetnek rá. Azért a sokat látott szemünk átlát ezen és tudja, hogy manapság szinte minden megrendezett így ez is az. A cuckold téma mellé még itt viszont betársul az “Incest” téma is, ami magyar fordításban vérfertőzést jelent. Most már szerintem megértitek a poszt címét. Még mielőtt bárki elszörnyűlködne itt arról van szó, hogy van egy házaspár, akik erre indulnak be és színészként pedig két fiatal srác csatlakozik hozzájuk, akik eljátsszák, hogy a gyermekeik. Freud most tapsolna örömében és mondhatná, hogy “nna ugye megmondtam bazmeg !”

Nem is teszek be képet, mert eléggé sok gay cucc is van benne, ugyanis a szenvedő cuckold apa a legtöbbször annyira le lesz gyalázva, hogy nagyon. 🙁 Tehát mondjuk van egy dagi srác, és este arra ébred, hogy a mostoha tesói basszák a saját anyját, és a mostoha apja meg szopja a srácokat.

Az egész család téma nagyon távol áll tőlem, pedig ez rohadtul sokakat izgat, és ezer ilyen oldal épül arra, hogy mostoha tesóm, meg nevelő anyám. De ez az eddigi legfurcsább oldal amit találtam a témában. Én maradok a fenéklyuk-láb-mellbimbó imádat vonalamon. És próbálom az arcomra ragadt fintort mássá alakítani.

Az EFUKT-on egyébként van egy fasza videó a témában, azt nézzétek meg !!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy eléggé beteg részére kalandoztam a pornónak tök véletlenül. Cuckold – incest jelenetek.