Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Nincs olyan dolog, amit Kaytlin Katsaros ne vállalna be.

2023.03.21.Curt

Ez még mindíg nem a mega cikk a csajról, pedig azt is megírtam már, de mégsem érzem publikálhatónak, mert annyi minden érdekességet lehet a csajról gyűjteni, hogy még csak 75%-ban van kész. De éppen ma reggel jelent meg egy olyan jelenet, aminek a megnézése után nem bírtam ki, hogy ne osszam meg veletek mikre képes ez a nő.

A “Diving in pee” elnevezés már sokat sejtet és szerintem nemsokára el is érjük, hogy ez legyen a következő lépés, megtöltenek egy medencét pisivel és abban kell úszni majd a csajoknak. De egyelőre még azért itt nem tartunk.

A Wc csésze egy visszatérő tétel a pornóban már Rocco hírhedt jelenetében is szerepelt, amiben Michelle Wild-ot kúrta meg. Itt persze nem egy használt wc a berendezési tárgy, hanem egy vadiúj, amit éppen most csomagoltak ki és a kontraszt miatt még csak nem is fehér, hanem fekete. Kaytlin mosollyal nyugtáz mindent és az a durva, hogy ez a mosoly nem erőltetett, hanem biztosan tudom, hogy jó neki mikor szájba pisizik.

20-25 percet eljátszadoznak így a csajjal mielőtt igazán megbasznák. Amit mondjuk még nem nagyon láthattatok eddig és eléggé vad dolog az, hogy a drága nem csak imitálja a pisi ivást, hanem simán megissza és lenyeli, majd mélytorkozik az elé állított faszon és már öklendezi is fel a ccucot. Láttunk itt már sok extrém dolgot, de ezt a felöklendezős cuccot még nem nagyon vállalta be senki. Engem egyébként nem zavar a dolog, régebben gyűjtögettem a brazil és egyéb extrém oldalakról a vomit cuccokat.

Aztán persze a baszás sem marad el a kis édesnek, miután mindenféle dolgokat juttatott a gyomrába, majd onnan vissza. Amit itt baszásnak nevezünk az nagybetűsen az, a csaj csak akkor hajlandó élvezni, ha ütik vágják és tényleg kapja is rendesen a seggre ütéseket és a pofonokat. Nálam mindíg is nagyon nagyon fontos volt, hogy a csaj milyen arcokat vág szex közben, ezzel hiszem el, hogy éppen mit él át. Amikor fáj is, de közben élvezi a legizgatóbb dolog. A kis Kaytlin csakis ilyen arcokat vág és él át szerintem közben igazi orgazmusokat.

Mutatom videóban is azt a mosolyt:

Aztán már nem kúrják tovább, hanem a Wc-vel bohóckodnak. Előkerül egy dobozos tej is, amit persze megiszik a csaj, aztán meg meg-öklendeztetik és visszajön a csészébe.Ide kerül még egy adag pisi is a csaj fenekéből kifingva és aztán jön az elkerülhetetlen, mégpedig hogy belenyomják a fejét.

Ez a vége rész már nekem kicsit erőltetett lett, de a közepe, amikor basszák és pofozgatják kegyetlenül izgató. Innen töltöttem le torrentben, de videóban is szerintem hamarosan elérhető lesz. Ne hagyjátok ki !!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nincs olyan dolog, amit Kaytlin Katsaros ne vállalna be.