Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ezzel a csajjal kurvára bármit meg lehet csinálni. Mia Grandi jelenetek.

2023.03.14.Curt

Nem is kell rákeresnetek belinkeltem az eddigi munkásságát a hardcore pornóban a drágának. Már csináltam egyszer egy ilyen posztot és az nagyon népszerű volt, most csak egy csajszit nézünk meg akinek épp a minap jött ki új jelenete, amiben megint péppé gyalázzák.

Kis pózolás után máris öt faszt kell szopnia, majd egy bemelegítő kúrás után jön ez a rész ami a kedvencem lett. Ahogy belenyomják a fejét a pisis tálba ő meg felszippant egy adagot, amit utána szökőkútként magára köp magasan felköpve … kész vagyok.

Mutatom persze videóban is :

Amúgy van egy ilyen stílusú közeli ismerősöm, akit eléggé szívesen megbasznék és lehet azért bírom ennyire ezt a csajt. Szerintem ő is ugyanígy reagálna ha éppen a haverokkal szájba pisilnénk öten.

Aztán nincs megállás kőkeményen megy neki a DP. Jó részek a baszások is, van amikor négy ujjal feszítik szét a fenekét és még egy faszt is beraknak (ez kicsit buzis nekem). De a legjobb részek gyalázás szempontjából a pisizősek !

Nézzétek mit művelnek vele :

A másik kedvenc jelenetemben, amiben ő van szinte totálisan ugyanez a menet. Szétszopatás, baszás, majd szájba pisizés és fej belenyomása a tálkába. Ki az, akinek erre nem áll fel a fasz ? Nekem kőkemény, annyira, hogy mire a végére érek a posztnak ki is fogom verni erre az biztos.

Hogy fokozzam a fokozhatatlant, itt még mezítláb is van a drága, szóval végem van végleg.

Videót is vágtam ki persze a legjobb részről:

Most pedig irány kiverni és közben Dzsenire gondolok, aki totálisan ilyen mint ez a csaj 🙂

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ezzel a csajjal kurvára bármit meg lehet csinálni. Mia Grandi jelenetek.