Loading
Hírek   /   Hosszabb cikkek

Ezek az orosz tinik mindent bevállalnak ! Újabb tíz 23 év alatti csajt mutatok, akik a hardcore pornót választották.

2023.03.06.Curt

Már negyvenet mutattam nektek, négy posztban szétbontva itt a blogon. A legutóbbi már lassan 7 hónapja volt, szóval itt az idő, hogy újabb csajokat nézzünk meg. Vannak közöttük átlagosak is, de hihetetlenül szépek is. Aki szereti az olyan jeleneteket, ahol a csajok csakis kizárólag a pénzért csinálják és teljesen amatőrök (sokszor kinéznek a kamerásra, vagy a rendezőre és ha fáj nekik, akkor őszintén fáj), azoknak ezek a jelenetek nagyon tetszeni fognak majd. Szerintem még legalább kettő ilyen tízes listát tudok majd csinálni a közeljövőben.

Itt van a többi rész, ha lemaradtál volna róluk : 4. rész, 3. rész, 2. rész, 1. rész.

Aliska Dark

Májusban debütált a kis 20 éves vörös punci. Azóta elég szép karriert befutott, ugyanis minden meg lehet vele csinálni, a pisit is bevállalja.Imádtam a kis csajt, annyira, hogy egy külön posztot is szenteltem neki.


Niki Bride

Nem tudom Nikike mennyire menyasszony és miért aggatták rá szegényre ezt a nevet, de nem is ez a lényeg. Végig ezzel az előre font tincsekkel nyomja a drága és ami még érdekes benne, az a szuper rózsaszín kis fenéklyuka, ami kegyetlen jól baszható.

Annyira amatőr a drága, hogy a Legaltól ellentétesen, az első jelenete csak egy “sima” dugás lett. Brutál jó teste van a csajnak, minden eléggé rendben van vele. Szép pina, jó mellek, kerek segg. Az ottani helyi Woodman castingolta meg, aki kb. olyan testtel rendelkezik pont mint én, csak én nem baszok meg nyilvánosan orosz csajokat a neten (sajnos).

Aztán persze keményebb dolgokat is kapott szerencsére a csajszi. Mr Anderson intézte el, aki nem arról híres, hogy finomkodik a csajokkal és nem szereti punciba sem csinálni.

Istenien tágul a csaj:

Nagyon nagy kár, hogy itt véget is ért a csaj karrierje, nem vállalt több emberes jelenetet és merészebbeket sem.

Agata Briz

Mutatok nektek még egy gyönyörűséget, aki 18 éves és általában fogalma sincs róla hol van és mi történik vele, csak sodródik az árral 🙂 Neki is véget ért a gyors karrierje, és csak 1/1 szetteket csinált, pedig mennyire baszható már az a picsa, atya úr isten !! Két fasszal olyan nagyra tágítható lett volna ..

Viszont az egyik kedvenc pózomat is megcsinálták vele, ezt videóban is kivágtam nektek is:


Aliska Martinika

Milyen cukker nevet választották már ennek a csöcsös csajszinak? Kivételesen nem egy kezdő tiniről van szó, hanem egy sokat próbált orosz kurváról, aki szerintem hivatásosként csinálta eddig az ipart, és most beszállt a pornó bizniszbe, mint annak idején Vágási Feri is az internetbe. 34 éves igazi ribanc kinézettel, mű pittyel és mellekkel. Nálam pont ezért halál unalmas a csaj, minden mozdulata megjátszás, amitől nálam már konyul is le a farok.

Marusia Baby

Ennek a 22 éves csajnak is eléggé rövid felvillanása volt a pornóban, összesen két jelenettel.Csak azért hagytam benne a listában, mert picit szőrös volt a fenéklyuka, amit bírok, de a szopás, illetve amit ő szopásnak gondol az valami egészen elképesztően gáz. Ilyenkor szoktuk azt gondolni, hogy ez most komolyan mi a fasz, amit csinál ez a csaj ??? Nézzétek videóban !

Kate Foley

Kate sem az a csaj aki után megfordulunk az utcán, olyan eléggé átlagos csaj átlagos mellekkel és átlagos picsával. Ő is azt gondolta, hogy szexipari ténykedéssel fogja kiegészíteni a fizut, amit keres. Nem tudom bejött-e neki az élet … Egyetlen egy jelenetét láttam csak, amiben a vékony farkú sráccal kúr, nem egy top jelenet lett, olyan 12 egy tucat.


Luna Lynx

Nézzünk is inkább egy újabb 18 éves 40 kilós csajt inkább, aki megint csak tiszavirág karriert futott be az oldalon. Rosszul írom, nem is negvven, csak 35 kiló van benne, és mégis jobban tágul mint az előző csajok, vagy legalábbis sokkal látványosabban.

Sweetie Doll


Megint csak egy pár jelenetes árva csajszit mutatok, aki szegény olyan fejeket tud vágni dugás közben, hogy komolyan mondom az valami siralmas. De közben meg izgató is !!

Wild Frida

Aztán a sok fapina után jön végre egy olyan csajszika is, aki imád baszni és ez látszik is rajta, plusz még bevállalja a keményebb dolgokat is, azaz pld. a DAP-ot és a DP-t is. Kibaszott jól baszható a drága. Keressetek bátran rá, tényleg megérdemli a Wild becenevet a drága.

Jane Daw

Kreatív név ez is, nem Jon Doe, hanem Jane. Így szokták az angolban nevezni az ismeretlen holttesteket, vagy bárkit akiről nincs semmilyen infó. Erről a csajról nekünk viszont van. Eléggé beható információkkal rendelkezünk róla. Az már más kérdés, hogy ezek után szerintem még a pornó fogalmát is kitörli a fejéből, mert ez az első és egyben az utolsó jelenete is. Pedig baszható a csaj és szépen tágult is, meg nem is fájt neki és mégis …

Tiny Yummy

Egy kedvetlen picike kis szőkeséget hagytam a végére. Még le is pisilik “szegényt”, de alaposa baszásokban is van része. Itt az eddigi portfóliója. Hozzáállása a jelenethez, kb, mint egy darab fa, szóval PAINal ez is a javából, de az alaposabb fajta, mert rendesen beverik neki a faszukat a srácok.

Akinek ilyen fétise van és szereti ha nincs kedvük a baszáshoz a csajoknak, az innen kedve szerint tud válogatni !!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ezek az orosz tinik mindent bevállalnak ! Újabb tíz 23 év alatti csajt mutatok, akik a hardcore pornót választották.