Loading

Sofi Smile a csajszi a szomszédból, akit megbasznál, de nagyon !

2023.02.17.Curt

Nemrégen akadtam rá Woodman egyik casting videójára, amiben utó, vagy elő castingolja a csajt, aki azért megjárt már keményebb helyeket is mint a dagi francia szereposztó kanapéja a pesti hotelben. Volt már ő a legalon is gruppen jelenetekben dp-be és picsán is baszva. És Rocco mester is alaposan alávágott.

De most nézzük egy kicsit mit alkotott vele a francia! A szokásos fotózgatás és bemelegítő szöveg után a kedvenc részem az, amikor letolja a nadrágját a csajszi meg kineveti a picike fütyit.

Gondolhatja magában, hogy Úristen ilyen picike is létezik, ezt nem akarom elhinni …

Aztán (megaégő!!!) olyan plottyad a farok, hogy a csajszi pinájában marad az óvszer … Értem én hogy gonzó stílus és a bakikat is benne kell hagyni, de azért álljon már meg a menet basszameg … Ezt nem is értem, hogy történhet, én utálom az óvszert, de ilyen még soha a kurva életben nem történt meg velem és szerintem veletek sem … Szegény csajszi is csak fogja a fejét közben és zavartan nevetgél.

Szegényke csak zavartan nevetgél kb. mint Hide the pain Herold, és amikor meg érzi hogy bent van valami a fenekében akkor szétélvezi az agyát egyből. Nagyon megjátszós az egész.

Amikor már azt gondoljuk hogy nem lehet kínosabb, akkor szegénykének a kókadt kis fütyülőt kell szopogatnia … Megértem a csajokat, amikor azt mondják Woodman-el való találkozás után hogy ez volt életük élménye. Életük negatív élménye talán …

Pedig brutálisan jó teste van a csajnak, szép kis hegyes cicik, szexi mosoly és baszható fenéklyuk. Kicsit bohóckodnak a szopással, majd vágás lesz, mert a fenékbe visszarakás bénázását már Pierre is cikinek érezhette és legközelebb már akcióban látjuk a kis mosolygó csajt. A jelenet a szokásos woodmenes, de a csaj szépsége miatt megéri megnézni, mert végig nagyon természetes, még a legvégén is, amikor kiszalad és kiköpi a pisit a szájából.

A csajszinak egyébként van egy TushyRaw jelenete is, aminek az intrója az Országház előtt és a Városligetben zajlik. Cuki ott is, de én a legjobban persze a legalos jelenetekben szerettem. ott kap rendesen DP-t és seggbe is basszák.

Érdemes még a csajjal kapcsolatban megemlíteni Rocco mestert is, aki ugyancsak meg castingolta a drágát. Itt már nem kell ész nélkül sikítoznia és megjátszani a hatalmas élvezetet, sokkal őszintébb minden. Nézzétek meg itt.

A végére mutatok még pár képet a kis cukker mosolygós lányról, aki 2019-2021-ig volt az iparban.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Sofi Smile a csajszi a szomszédból, akit megbasznál, de nagyon !