Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

A csöcsös Maddy Black eddigi legjobb baszása.

2023.02.09.Curt

Csak azért, hogy ne érje szó a ház elejét, és nem mindíg a picike mellű tinikkel legyen tele az oldal itt jön egy igazi szép mellű 26 éves cseh modell, aki ma reggelre megkapta élete egyik legjobb baszását. Szerintem ez eddig a legjobb jelenete, pedig volt már egy pár és a karácsonyi orgiában is benne volt.

Az Angelo Godshacknél jött ki ez is, lassan már csak őt érdemes nézni meg a Gonzót, mert a Giorgio Grandinál ilyen szutykok forgatnak, tisztelet a kivételnek.

Azonnal rárontanak és baszni kezdik a megkötözött kezű, szájú és leragasztott bimbójú csajt. Nem csak fenéklyukba, hanem pinába is kapja az adagolást. Ebben az a “jó”, hogy fogalma sincs hogy éppen ki és hová rakja be a faszt neki, csak érzetre tudja, és még mozdulni sem tud közben mert leszorítják a kezeit.

Engem mindíg meg lehet venni a csajok hozzáállásával, és itt is imádom ahogy a csajnak néha fáj, de közben meg élvezi is főleg a pina baszást. Hol a kis feneke, hol pedig a szép pinája kapja a baszást és nem ritkán kettő fasszal is. Ez általában annyira kicsinálja a csajt, hogy spriccel is métereseket is.

Mutatok videót is róla:

Nem egy igazán picike csajszi, de ide-oda pakolgatják a srácok és basszák éppen ahol érik. Mindaddig amíg nem élvez egy akkor nagyot, hogy a saját arcát pisili le kinyomott fenéklyukkal :

Ez van akit annyira felizgat, hogy nem is bírja már tovább és a drágára élvez. Nem csodálom, kibaszottul izgató a látvány. A többiek még gyömöszölik egy picit, majd sorban hol pinába, hol pedig szájba engedik a gecijüket. A csajról és a jelenetről sokat mond el, hogy a legvégén már csak ketten maradnak akik még lepisizni is le tudják, a többiek kidőltek.

Összegzés:
Az egyik legjobb igazi nő a Legalnál Maddy, remélem sok ilyen szétbaszós jelenete lesz még a drágának.
Szereplő csaj
90
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, punci
90
Geci, pisi
85
A ti értékelésetek3 Votes
97
91
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A csöcsös Maddy Black eddigi legjobb baszása.