Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

Mutatok pár videót, amiben szétbasszák a csajokat.

2023.01.30.Curt

Nem igazán bírtam sosem ezt az Angelo Godshack csávót, főleg hogy a ratyi volanból érkezett a hardcore pornóba, de most a stúdiója, amit nemrégen alapított elég jó szetteket csinál – meg kell hagyni.

2021 októberétől döntött úgy, hogy egyedül is alapít egy stúdiót és eleinte csak magányosan kúrta meg a jobbnál jobb csajokat, majd gruppen és pisis videókat kezdett el csinálni. Mind máig övé pld. az egyetlen videó, amiben Cindy Shine pisit is vállalt. Elképesztő szám, de azóta már 403 jelenetet csináltak. A faszi mindegyikben benne van és vitte magával a profi haverokat is, szóval itt lekonyult farok bénázás nem lesz. Ezeket a szetteket hozta kis csak most januárban, szóval nem mondani, hogy tétlenkednek a stúdiójánál.

Nézzünk meg egy párat, amiben keményen odatették a csajoknak:

Az alap, hogy dupla anál közben a csaj öklözi a másik csajt éppen pinába, vagy mondjuk fenéklyukba is:

Vagy éppen három fasz csusszan be a fenékbe:

De ez a látvány sem fogad egy Brazzers oldalon :

A drága Niki is nem régóta vállal pisis szetteket, de azóta szinte ő csinálja a leg-extrémebben a dolgot.

Az egyetlen nagy bajom a jelenetekkel, az az, hogy a Converse mi a faszért marad szinte mindíg a csajokon ??? Meg a harisnya is. Én a meztelen szex híve vagyok, a kellékek csak az előjáték részei, amikor baszás van, akkor pucérnak kell lenni !!!

Verán is rajta marad az a hülye vastag harisnya, de azért alaposan megbasszák, annyira, hogy még ő is meglepődik és élvez szépeket – ahogy szokott. Szegénykének az öklözés talán egy picikét már sok:

Alisia és Tabitha Poison is jártak a srácoknál ebben a hónapban, szép ünneplős fehér blúzban és persze baszható fenéklyukakkal. Nézzétek ezt ez egészen elképesztő pózt. Beleülős DAP és közben Tabitha ökle a másik csaj pinájában. Akrobatika a javából !

A legfrisebb (ma reggeli) videóban pedig az egyik fő kedvencemet gyalázzák péppé: Minát. EZ a nő valami egészen elképesztő baszógép. Tudom, hogy nálatok Brittany Bardot, vagy éppen Anna Deville a nyerő, esetleg Rebel Ryder a szép nagy fenéklyukával. Nálam Cindy Shine és Mina, meg esetleg Evelin Dellai a non plus ultrák.

Egészen elképesztő egyébként, amilyen sok jelenetet csinált tavaly Mina, volt egy jó pár hónap, amíg Kolumbiában is forgatott, majd most úgy látom újra itthon van Prágában. Minden jelenete brutál, a karácsonyi orgiában is talán őt baszták meg a legjobban.

Az a legdurvább ezekben a csajokban (Cindy és Mina), hogy nem néznek ki pornósnak, hanem egy tök átlagos hétköznapi csajnak, aki éppen szabadidejében öt faszból issza a pisit éppen egyszerre. Minden egyes másodpercben basszák a csajt, lélegzetvételnyi szünetet sem hagyva neki. A dupla anál mindennapos nála, de bárhová és bármennyi faszt képes befogadni.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mutatok pár videót, amiben szétbasszák a csajokat.