Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Az esküvőm előtt még baszni akarok egy utolsót !

2023.01.26.Curt

Milyen kattintásvadász kis címet faragtam már ! De amúgy meg tényleg. Mostanában (már írtam nektek) rettentően izgat a mások előtt kúrás, ugyan mit gondolhatnak akik ezt látják ? Tudom, hogy ez egy megjátszott jelenet, de akkor is izgató lenne, ha tényleg megtörténne egyszer.

A csaj nem olyan biztos a dolgában, amikor ki kell mondani az igent az esküvő előtt, így inkább úgy dönt, hogy teszteli a vőlegényét és előtte baszatja meg magát. Már írtam a VIP4K oldalról, hogy milyen minőségi csajokkal van tele, most épp ez a thai kis pina szerepel nekünk egyet; a neve Killa Raketa.

Sajnos a jelenet végéig nem marad ott mindenki, pedig én azt akartam volna látni … “csak” a vőlegény és a két tanú marad bent és nézi végig ahogy az anyakönyvvezető megbassza a csajt.

Mutatok videót is:

A barátnőm szerint a srácnak meg “kibaszottul szép a farka és ő is baszna vele”, ezt nem tudom megítélni, de legalább szép méretes azt meg kell hagyni. A háttérben szenvedő emberek miatt érdemes a jelenetet megnézni, jól játsszák az “oda se akarok nézni, de mégis érdekel” dolgot. Kivéve a férjet, aki szenved.

A csaj nekem nagyon bejön, elálló fülek, csúnyácska fogak, szép selymes bőr, csodás kerek picsa és isteni mellbimbók.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az esküvőm előtt még baszni akarok egy utolsót !