Loading

Van cikibb annál, mint mikor elmész egy 6 emberes gangbangre és csak neked nem áll fel ?

2023.01.23.Curt

Pedig azért eléggé rendben van a csajszi is, akit meg kell baszni a a jelenetben még a hülye neve ellenére is. Egy pisis jelenet (mi lenne más?) a Legalon persze. A faszit már régebben is észrevettem a háttérben, de a mostani jelenet a csúcs, ahol végig ott van, de a csaj közelébe sem megy, ugyanis nem áll fel a pöpörője.

Én bírom az ilyet, az is eléggé égő volt, mikor a másik majomnak mozdult el a parókája kúrás közben. Az is olyan hatással volt rá, hogy inkább lezuhizott és ment is haza …

Végeztem egy kis kutatást és legtöbbször ő csak egy tényleges statiszta ott. A háttérben mászkál és veri a farkát, aztán ennyi. De mivel néger, ezért oda lehet írni a jelenethez, hogy “interracial”, vagy “big black cock”. Itt ezzel a picike ázsiai csajjal pld. vagy itt is. Itt mintha már szerepelne is egy kicsit.

De a csúcs a mostani jelenet volt, amiben tényleg csak téblábolt szegényke és verte, aztán meg hazament …

Ez eddig ok is, van amikor nem megy a dolog, de nem értem miért kell ott a háttérben állni. Ráadásul ez a jelenet még pisis szett is volt, azért legalább odaállhatott volna mondjuk szájba pisilni ezt a kibaszott bomba tinicsajt, vagy legalább a legvégén az arcára engedni a gecijét.

De nem. Inkább elment öltözni. De legalább oda lehet írni a jelenet mellé, hogy + Black, tutira van olyan gyagyás amcsi aki emiatt vesz meg. Szerepeltetni kell minden nációt, hogy oda tudja képzelni magát bárki az ilyen jelenetekbe, én tutira nem lettem volna a srác helyében …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Van cikibb annál, mint mikor elmész egy 6 emberes gangbangre és csak neked nem áll fel ?