Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

A Dellai ikrek egymás szájába pisilnek, majd alaposan megbaszatják magukat.

2023.01.18.Curt

Akartam írni a drága kis Evelinről egy összefoglalót, és akkor találkoztam ezzel a még tavalyi jelenettel, amiről szót sem emeltem, pedig mekkora kurva jó lett már. Be kell pótolnom mielőtt az Evelines mega posztot megírom; ami egyébként arról szól majd, hogy mennyire jó kis éve volt tavaly a drágának és felért a tesójához perverzségben és minden tekintetben is.

De előtte még nézzük meg ezt a fasza kis közös jelenetüket !

Az előzetesét valami miatt az Analvids oldalon nem találtam, de a teljes jelenetet itt igen.

Rohadt izgató, ahogy egymással szemben pisiznek egymás pinájára, aztán meg a vastag dildóval bohóckodnak, de egy szál fenéklyuknyalás sincs, ne is reménykedjünk … bezzeg az egymás szájába pisizés az mehet 🙂

Szépen szájba basszák őket a srácok, ahogyan azt kell majd mehet egy kis seggből szájba innen is és onnan is.

A srácok kibaszott profik nem hagynak a lányoknak egy másodperc nyugalmat sem, folyamatosan basszák őket és csakis seggbe. Hol az egyiküknek támad kedve és ereje a másik szájába (és persze a faszokra is) pisizni, hol a másiknak. Számtalanszor helyezik őket olyan helyzetbe, hogy egymás mellett van a fejük, vagy a másik pinája mellett, de nincs belenyalás és még csók sem. Ettől én olyan szinten kikészülök és izgatónak tartom, hogy amíg az elemzést írtam is kivertem egyszer. Imádom ezeket a csajokat külön külön is, de együtt meg meg jobban.

Nem is tudom melyiket szeretem jobban, Eveline szép nagy punci ajkait, vagy Sylvia kinyomott picsáját, amikor pisizik !!!???

Mutatok egy pár videót is a drágákról :

A végén legalább egy kicsike cum swapping van, de nem smárolnak ám dehogy !!!!! Egy régebbi videóban azért még ezt megtették.

Ti Evelint, vagy Szilviát szeretitek jobban ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A Dellai ikrek egymás szájába pisilnek, majd alaposan megbaszatják magukat.