Loading
Extrém   /   Hírek

A csajszi, akit 25.000 dollárért beöntöttek betonba és úgy baszták meg.

2023.01.05.Curt

Nem tudom, mennyire ismeritek az Extremestreets.com oldalt, ami egy ál-reality oldal, profi pornósokkal, de eléggé jól megjátszva azt, hogy nem az. Az oldalt az egyik cseh srác csinálja, aki a Perverse Family-ben is játszott és a Legalon is eléggé aktív. Egyébként bruttó faszságokat csináltat meg a csajokkal a tag, és legyalázásnak azt kell gondolni, hogy a boltban bevásárolt cuccokat ráönti és ami éppen hengeres alakú, azt felnyomja neki, szóval ez nem egy faszfelállító hatású dolog, de érdekes legalább.

Az egyetlen ottani jelenet az, amikor Tabitha Posion-t szedi fel a srác és felajánl neki 25.000 dollárt. Eléggé nehéz elhinnem, hogy mai árfolyamon számítva majd’ 10 millió forintot ad egy ilyen jelenetért, szerintem ez is csak egy hype, ami miatt elhiszik az USA-ban, hogy ezek a hülye kelet-európaiak mindenbe belemennek egy kis pénzért cserébe. Tabitha persze tudjuk, hogy eléggé hardcore csaj és nem gond neki 5 idegen néger pisijét meginni, de ha ezt a jelenetet valóban megcsinálta volna, akkor az azért odabaszott volna.

Kár hogy egy ordas nagy kamu lett belőle.

A deal az, hogy ha elfogadja a pénzt a csaj, akkor egy közeli építkezésen betonba öntik és úgy basszák meg.

Leszaggatják róla a ruhát, és ha még nem lenne elég extrém a dolog, akkor Tabitha közben véletlenül be is kakil, amit meg is etetnek vele. Persze csak kamu az egész, fake scat, azaz előre felnyomnak a tökéletesen tiszta fenéklyukába egy kakaós tészta szerű valamit, amit aztán kakinak adnak el… A csaj amúgy tényleg ott van “megkötve” a betonban, de persze ki kell ábrándítanom mindenkit (nem is hiszem, hogy elhittétek), de tutira úgy csinálták meg, hogy a kezét-lábát berakták oda, és kivették mielőtt odakötött volna, a helyet meghagyva, hogy vissza tehesse őket. Szóval ki-be járhatott a csaj benne.

A jelenet végén még jól le is pisilik, majd otthagyják egy időre. Mikor visszamennek szegény Tabitha be is kakilt (persze megint a kakaós bekészítés játszik), és eléggé nem örül a dolognak. Gondolom van olyan közöttünk, aki ekkor baszta volna meg a kis seggét igazán 🙂

Nekem eléggé perverz az agyam és ha ezt tényleg megcsinálnák valakivel az valóban érdekelne, olyan Kink.com stílusban, amikor tényleg órákra odabasznak egy csajt kikötözve egy pincébe, vagy egy zárt dobozba. A kiszolgáltatottság azért egy be betonozott testű csajnál elég magas fokú. A megvalósítás mondjuk elég jó itt is, szépen össze lett vágva a cucc, és meg is kockáztatom, hogy vannak olyanok akik el is hiszik ezt az egészet, de mi ennél sokkal élesebb szeműek vagyunk és láttunk már azért ezt azt a pornóban, hogy kételkedjünk egy picit. Én nem igazán hiszem el már a 20 ezer dollárt sem, a be betonozást meg végképp.

Itt a végső rész, ami gondolom mindenkit érdekel 🙂 :

A teljes jelenet pedig kommentben.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A csajszi, akit 25.000 dollárért beöntöttek betonba és úgy baszták meg.