Loading

BUÉK mindenkinek!! Nem szűntünk meg, csak majdnem :-)

2023.01.03.Curt

Itt vagyok, itt vagyok. Amióta csinálom a hobbi pornós blogjaimat ennyi sok szarakodás még nem ért, mint az utolsó két hónapban. De mostanra minden tisztázódott, a Legalblog veszett el, de át fogom költözteti szépen a Pornolover alá. Ezen (is) dolgozom mostanában.

Hogy valami jó hírt is mondjak, sikerült egy együttműködést is összehoznom az egyik legjobb és leghíresebb európai oldallal, de erről majd nemsokára egy külön posztban számolok be.

Addig is itt egy mai hír, ha esetleg elmentetek volna mellette:

“Pierre Woodman ismert francia pornófilmrendező hétfőn este balesetet szenvedett a budapesti Népszínház utcában. A hétfő délután történt autóbalesetről többek közt maga Woodman is beszámolt a Twitteren. A rendező azt írta, hazafelé tartottak a munkából, amikor egy rendőrautó nagy sebességgel beléjük szaladt.

A vele utazó egyik színésznő, Lola Heart a balesetben fejsérülést szenvedett, és kórházba kellett szállítani, de Woodman hétfő este már azt írta, hogy már jól van és hazaengedték”

A velük utazó két csajra mielőtt rákeresnétek megtettem én helyettetek:

Két magyar tinicsajról van szó, akiket biztos castingolt az öreg, vagy csak éppen valami bemelegítő tárgyalásra vitte őket. Liz Ocean és Lola Heart. Nem annyira felkapott csajok, nem csoda, hogy ti sem hallottatok még róluk.

Ha mégis érdekel titeket Woodman és a csaj közös jelenete, akkor itt nézhető teljesben.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    BUÉK mindenkinek!! Nem szűntünk meg, csak majdnem :-)