Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

AVN Awards 2023: A legjobb külföldi színésznő

2022.12.02.Curt

Külföldi, azaz nem USA-beli. Régebben „foreign”-nek nevezték, most már international lett. Éveken át volt magyar versenyzője is ennek a listának, talán az idei év az első, amikor ez kimarad. Azért vannak közöttük jó csajok és mivel én már 80-20 százalékban csakis az európai színtérre koncentrálok, sokkal több infót tudok mondani ezekről a lányokről és talán hozzátok is közelebb állnak, mint az amcsi társaik.

Little Caprice

A kicsi Caprice évek óta a listán van, én bírom nagyon, kár, hogy extrémebb cuccokban még nem szerepelt. Már akkortól követem, mikor még csak a saját weboldalán a barátjával voltak videói. Az egyik legszebb arcú csaj a pornóban szerintem.


Alexis Crystal

Az egyik kedvenc régi modellem Alexis is, imádom a mosolygós stílusát és Caprice-el ellentétben ő eléggé meredek hardcore vonalon mozog. Elé csak rákukkantani a 72 jelenetes legalos portfóliójára.


Anna de Ville

A drága Annácska. Abban biztosak lehetünk, hogy soha nem kap díjat, ahhoz túl extrém az amcsiknak a világ egyik legnagyobb tágulós fenéklyukával rendelkező pornós. Idén végig csinálta a Perverse Family őrültködéseit, és szinte minden második héten forgatott a kedvencünknek is.

Nála aztán nem volt gond gape képet válogatnom:


Shalina Devine

A román Shalina-nak sem gond az análozás, olyan igazi Milf kinézete van egyébként, nekem nem igazán a kedvencem a csaj.


Eva Elfie

Egyszerűen imádom a csöcseit ennek a nőnek. Pont az ideálisak nekem, szépen oldalról lógnak, mondjuk a bimbója még lehetne még nagyobb is. Az ő esetében a „perfect body” nem túlzás a pornó jelenetek címeiben. Sajnos még keményebb jelenetet nem láttam tőle.

Clea Gaultier

A tavalyi nyertes francia csaj, aki a leg softcore-abb mind közül. Szépe meg minden, de nekem nagyon olyan Dorcel-es modell, megjátszással és óvszerrel együtt. Volt régen egy magyar pornós aki nagyon hasonlított rá, nem jut most eszembe a neve, sok lábfétis cuccot csinált és ő is ilyen félig ázsiai volt.


Romy Indy

Az első csaj akire rá kellett keresnem, mert nem ismertem. Nem is csoda, eléggé tucat csajnak látom, csak azért került be, hogy legyen egy holland is, aki még színes bőrú is.


Eden Ivy

Nna végre valaki, aki igazán megérdemelné, hogy elismerjék. A kis édes Eden egy egész külön sorozatot kapott a legalon. Kibaszott jó jelenetei voltak idén. Szinte minden híresebb csajjal szerepelt együtt (Francys Belle, Vera Leal, Anna deville, Dee Williams, Sasha Beart …) ivott pisit, öklözték a picsáját, fingott gecit, baszták szét gruppenben. Szóval tökély a csaj. (mindezek ellenére tutira nem nyer majd)

Cherry Kiss

Egy szerb csaj a következő, aki hazája leghíresebb pornósa. Eléggé veteránnak számít a drága a maga 150 jelenetes legalos szettjével. Mostanában én nem találkoztam egyébként vele, de gondolom ki kellett pipálni egy balkán országot is a listán.


Veronica Leal

Egyem is meg a kis szívét a drágának. Az egyetlen dél amerikai versenyzőnk a listán a kolumbiai Veronica. Számomra örök szerelem a kis édes. Imádom minden egyes jelenetét, a spriccelő pinájával és a puha talpacskáival együtt (főleg azokkal :). Annyira szenvedélyesen bír baszni, hogy minden egyes pillanatát elhiszed annak amit csinál.


Rae Lil Black

Valamiért ebbe a jelenetébe bele a futottam a kis japán pinának és azóta megjegyeztem. Ezek szerint ő a leghírsebb japán pornós csaj, aki persze nem a kifilterezett változatban nyomja, hanem cenzúrázatlanul. Nem rossz. A műcsöcs nála is befigyel, de szerintem jól áll neki. Én nyalnám.

Jia Lissa

Soha nem volt igazi (csak festett) vörös hajú csajom, ezért is imádom a pornóban is (meg az életben is) a vörösöket. A barátnőmnek van is egy 180 centis, igazi vörös barátnője, akit már mióta megláttam próbálok fűzni, szép mellek, nővér foglalkozás, 41-es nyalni való lábacskák, az ideálom !!!! És pont rosszban van a férjével. Nna de most nem ez a lényeg. Jia Lissa az egyik legszebb ilyen modell a pornóban. Vállalt már anált is, de igazán nem ebből él.


Clara Mia

Még egy francia csajszika, aki azért már egy fokkal vadabb, mint a honfitársa volt fentebb. Sőt sokkal. Bevállalja a pisit és az anált is a drága. Nekem olyan szegény ember Eden Ivy-ja kinézetre egyébként.

Liya Silver

A csodamellű édes kis Liya, akiről már sokat írtam itt a blogon is. Kristina Shcherbinina könnyen felismerhető a mellei alatt lévő tetoválásról. Én már egyébként letettem arról, hogy egy igazán kőkemény hardcore jelenetben láthassam a drágát.


Sybil

A végére maradt az ukrán 24 éves szépség Sybil A. Aki tényleg kifejezetten szépséges egy kis csajszi, de itt szerintem nem pont csak a szépséget fogják értékelni, hanem (reméljük) a tudást és a tehetséget is 🙂

Én nagyon drukkolok Edennek és Veronikának is, kettejük közül bárki nyerné elégedett lennék, de szerintem valami tucat pornóst fognak választani pedig :

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AVN Awards 2023: A legjobb külföldi színésznő