Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

Kaitlyn Katsaros és Gia Derza hányásig szopatva és szétbaszva.

2022.11.30.Curt

Amikor megszavaztattam az extrém tartalmat, akkor szerintem ilyen és hasonló jelenetekre gondoltatok. Ez nekem is bejön, volt amikor be voltam indulva a brazil és japán vomit jelenetekért. Nem is igazán tudom mi az ami ebben izgató. Most persze nem az elhíresült 2 girls 1 cup stílusú kaki vonalra gondolok, hanem a sima öklendezéses cuccra és arra, hogy ez egyáltalán nem zavarja a csajokat, és mintha mi sem történt volna szopnak és basznak tovább.

Ha Kaitlyn nevére rákerestek, akkor ő ezt a vonalat tolja, és eléggé bevállalós egy picsa, nemrégen debütált már a Legalporno-n is. Most Gia Derza a partnere és egy félig kókadt farkú néger, akinek legalább a mérete megvan.

Már kezdésnek eléggé odabasznak a csajok, mert ököllel ütik egymás arcát, majd egy két pofon is elcsattan. Aztán amikor az egyik szopja a még mindíg kókadt farkú négert, a másik fölé áll és lehányja. Ez eléggé furán hangzik így elsőre, de gondolom aki a blogomra jár olvasni annak ez simán belefér.

Akinek ettől a jelenettől nem áll fel a fasz, az rossz helyen jár, Kaitlyn egy „beteg” állat, ahogy a Gia által felhányt cuccot magára önti és úgy bukik rá a faszra. Ezt ki kellett vágnom videóban is:

Ezek után sem lassítanak annyira a csajok, megy a szopás tovább és Gia berakatja magának is a tocsogó hányástól ázott (kókadt) faszt. Aztán megint jön egy olyan jelenet, amilyet nem nagyon láthattatok még és az én kis lábfétises agyamnak is a kedvében jár:

A nejlonnal leterített területet aztán már annyira összemocskolják, hogy át is mennek a szép tiszta ágyra és közben azért kicsit a csajok is megtörölköznek.

Kaitlyn itt sem bír magával, amikor basszák hátulról, közben a saját arcát ütögeti ököllel. Aztán főleg a másik csajt bassza a srác, de érdekes továbbra is a jelenet, mert a fekete hajú csaj mindent csinál közben, hol Gia talpát nyalja, hol a saját pináját nyalattatja, hol meg éppen pofoztatja magát a négerrel. A vége még érdekes, ahol a fenéklyukból kifingott gecit … felszívja az orrába !!!

Itt a videó:

Ez a csaj a 2022-es év Adriana Chechik-je, csak még egy fokkal perverzebb formában, megéri nektek is követni őt és rákeresni a videóira !! Itt a legalos jelenete, amiben ugyancsak elég menő dolgokat művelt a drága.

Aki a teljes jelenetre kíváncsi, az innen torrentezheti le.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kaitlyn Katsaros és Gia Derza hányásig szopatva és szétbaszva.