Loading
Anál   /   Hardcore   /   Kritika

Végre valahára Nicole Black is bevállalta a szájba pisit :)

2022.11.10.Curt

A Legalos modellek azért általában mindent alapból bevállalnak. Sokan már az első jelenetükben. Lassan már az USA-ban is alap lesz az anál (végre), és nem kell éveket várnunk arra, hogy valaki engedje a fenekébe is. Lásd a legendás Riley Reid első anál jelenetet.

Niki az egyik legrégebbi motoros az oldalon. Szerintem alig van már olyan régi modell, mint ő. Én nagyon szeretem, mondjuk már egy kicsit untam a mostani szettjeit, mert még mindíg nem tudom eldönteni nála, hogy mikor színészkedik, és mikor nem. Mindent bevállalt eddig, volt már abban a fenékben az összes fasz Kelet-európából, aki csak pornóval foglalkozik. Egyetlen egy dolgot nem vállalt még be a csaj és az pedig a szájba pisizés. Lehet, hogy csak Minára várt, akivel ezt a fasza kis jelenetet hozták össze. Annak idején azt vártam utoljára ennyire, amikor Timea Bella végre engedte a gecit a szájába és le is nyelte.

Angelo Godshack a stúdió, akit egyébként kurvára nem bírok és egy buzinak tartok, de a munkáját azt mindíg jól elvégzi és egyre jobb jeleneteket csinál. Itt legalább megbasszák a csajokat alaposan rendesen az alatt az 1 óra alatt. Mina a kis Niki partnere, akinek már a kezdetektől fogva kísérem a karrierjét, mondjuk azt épp pont nem tudom, hogy még tart-e a nagy szerelem a kanadai pornóssal, akivel össze is házasodtak.

Nem sok előjátékot engednek meg, pontosan 52 másodperc kell, hogy mind a két csajnak a fenéklyukában fasz legyen. A jelenet egyébként semmi extrát nem tartalmaz ezen felül szóval azt most nem elemzem, inkább nézzétek a drágákat :

A jelenetet egyébként az öklözésre építik fel, és eléggé bírja mind a két csajszi a másik öklét a fenéklyukában.

Majd jön még egy pisis rész, aminek a végén már smárolnak is pisis arccal a csajok, a geci adagok elfogyasztását és a végét pedig videóban is kivágtam nektek:

Nikinek nagyon örülök, de annak meg még jobban, hogy ma reggelre megjelent Kaitlin Katsaros is a Legalon és olyan jelenetet csinált elsőre, amire kötelező kiverni mindenkinek, aki olvassa a blogot, (kedves lányok, ha még vagytok ti helyettesítsétek a kiverés szót számotokra megfelelőnek). Nézzétek csak az előzetesét, ahogy a kis tálkából visszanyalja a ki öklendezett nyálát !!!

December elején elvileg visszakapom már a Legalblogot is és akkor bepótoljuk a sok Legalos jelenetet, de vannak olyanok, amikről egyszerűen írnom KELL, mint ez.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Végre valahára Nicole Black is bevállalta a szájba pisit :)