Loading
Extrém   /   Hírek

Mi lehet az a fájdalom, amit el lehet viselni (pénzért) egy forgatás során ? Egy magyar jócsaj a Graias-ról.

2022.11.07.Curt

Amióta megírtam ezt a posztot egy csomó emailt kapok, hogy legyenek még ilyen videók. Próbálom kicsit azóta figyelemmel követni a Graias oldalát, de elég nehéz nekem ez. És nem azért mert nem bírnám látni a csajok szenvedéseit, tudom hogy a pénzért ment oda, és biztos szerződése van, amiben mindent leírtak. Szóval pontosan tudja, hogy mire számítson. Amiatt nehéz az, hogy nulla izgalmat kelt ki nálam ez az egész. Amikor a csajok talpát verik sem szeretem, mert nálam szent testrész a női láb és eszembe sem jutna, hogy bántsam.

A másik az, hogy (mint azt már írtam a régebbi cikkemben is), az idetaláló csajok nagyon jó indulattal nevezhetőek tízes skálán hármasnak. Nézzétek :

Egy elég jó csajszit találtam akinek ez az első jelenete. Nem tudom megállapítani hogy a cickói szilikonosak-e, de ha nem akkor brutálisan szépen állnak. Nem tudom ezek után visszatér-e még ide forgatni ?

Titkárnős kinézet, mondjuk az arcán van egy kiló festék, de legalább egy hatos a tízes skálán a csaj. Először még csak szóban próbálkozik gyalázni a tag, a menő bőr szandáljában és a kínaiban vásárolt oldalzsebes gatyójában.

Aztán jönnek a válogatott kínzások, amikben a szőke csajszi lesz a faszi segítségére. Először hátulról pinán rúgja a csajt (!!!), de tiszta erőből, majd ugyanez megy egy légycsapó szerű bőr cuccal is.

Aztán kicsit bohóckodnak egy nagy gyertyával a pinája alatt, majd kap 25 ütést tiszta erőből a fenekére, aminek a közepénél a faszi azt mondja az egyik túl erősre sikerült ütés után, hogy : – Fúú szegény lány … Egyébként szinte csak a Graias az az oldal, ahol full magyar a szöveg, furcsa hallani, ahogy mondja a tag, hogy : Julcsi, üssél 25-öt a fenekére, de jó erősen ! – és Julcsi megy, és üti.

Az első részt itt nézhetitek meg, nem akart a saját szerverre tenni, nehogy megbasszanak érte, vagy megverjen ez a bácsi engem is így mint ezt a szegény csajt …

A második részben még tovább fokozzák ezt az egészet, és lesz benne olyan rész, amit inkább ne mutassatok meg a csajotoknak, mert káromkodások hadára számíthattok tőle (kipróbáltam). És nem arról van szó,. hogy tiszta erőből kézzel és egy pálcával is verik a melleit (az isteni szép melleit), a csajnak, hanem az alábbi részről:

Egyébként eléggé magas lehet a fájdalom küszöbe a csajnak, mert még egy árva könnycsepp sem csordult le az arcán eddig. Kibírja, ahogy megrázatják árammal a pináját és azt is ahogy megverik egy pálcával.

Aztán. Átszúrják három tűvel bazdmeg.

Srácok, őszintén ! Van olyan köztetek, aki erre kiveri ? A csajszi mellei csodásak és abban még el is hiszem, hogy van egy kis izgató, ahogy verik neki, főleg, hogy nem is nagyon bánja, és elviseli. De a punciba tűszúrás nálam ugyanaz, mint amikor barmok ceruzaelemet nyomnak a farkukba, vagy katétert és úgy élveznek el.

Egyébként a csaj nevére kíváncsi lennék, mármint nem a valódira, hanem a pornósra, már ha ezek mellett próbálkozott már “rendes” pornóval is.

Itt egyébként a második rész is nézhető.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mi lehet az a fájdalom, amit el lehet viselni (pénzért) egy forgatás során ? Egy magyar jócsaj a Graias-ról.