Loading
Film kritika   /   Hírek

Az a bizonyos legendás Aleska Diamond Woodman casting.

2022.10.26.Curt

Szégyenlem, de még csak most akadtam rá, az HBO-n a Pierre Woodman Sztori c. dokumentumfilmre. Ajánlom nektek is, mondjuk már nem egy mai darab, ugyanis 2009-ben készült. A különlegessége, hogy a készítői magyarok és az HBO megbízásából készült a film. Ha nincs Hbo-tok, akkor torrent oldalakon is fent van a cucc ezzel a címmel. Szánjátok rá az időt, nem is hosszú, még 60 perc sincs.

Lehet, hogy befolyásolva lettem, de én a film megnézése után másképpen gondolok a főszereplőjére Pierre Woodman-re. Tudom, hogy mindenkit el lehet adni szimpatikusnak lásd a mostanában felkapott Dahmer ügyet, de tényleg megváltozott a véleményem róla. Két dolog is szimpi, az egyik az, ahogy előadja, hogy mennyire rajongott már kicsi korától a punciért, pont mint én, vagy pont mint ti, ugyanaz volt vele is. A másik, hogy évek alatt mennyire megtanulta kiismerni a nőket, illetve kiismerni nem, mert az lehetetlen, megmondta dr. Emett Brown is a Vissza a jövőben harmadik részében, csak talán befolyásolni őket.. Pedig itt még csak 2009 van, azóta szerintem megtöbbszöröződött a csajok száma, akiket megbaszhatott és rábeszélhetett a szexiparra.

Annak idején egyébként tényleg sokszor volt, hogy az első jelenete a csajoknak a Woodman féle casting volt és ő vezette bele a csajokat az egészbe. Ezer féle magyar vonatkozás van a filmben egyébként, kezdve a főszereplő három csajon át, a segítők személyéig, akik persze hogy mint magyarok; ők azok, akik felhajtják a csajokat neki.

Az egyik csaj (Beata), aki tényleg csak levetkőzött neki, azóta sem találtam meg máshol, a másik rövid fekete hajú csaj viszont szerintem pornózott később, de annyira nem jócsaj hogy rákeresgessek. Woodmannek egyébként több felsége is volt, az egyik naná, hogy egy magyar pornós volt Sophie Paris néven tolta. Erről is előad egyébként egy eszmefuttatást, amit azért elég nehéz elfogadni, de pont az ilyen helyzetek miatt nem is maradnak soha együtt a pornós házasságok, vagy csak nagyon, de nagyon ritka esetben.

Az egész filmben viszont visszatérő elemként van előadva Aleska Diamond, aki ekkor még bőven aktív éveit élte. Eszembe is jutott, hogy kikeressem a vele készült castingot, ami tényleg egy eléggé jól sikerült darab volt. Emese annyira nem akar semmit, hogy el is hisszük neki. Ő nem akar pornózni, csak “szoftot” szeretne, az análról meg egyenesen kimondja, hogy egy baromságnak tartja, mert (ezt már tutira ti is hallottátok a csajoktól) az a lyuk nem arra való.

Woodman persze nem adja fel és azt mondja neki, hogy akkor próbáljanak ki valamit, odamegy és beleadja a szájába az ujját, amit két és félszer kell körbe nyalnia, nem kétszer és nem is háromszor. Ezt is faszságnak tartja, de megcsinálja, aztán még a lábában lévő reflexeket is megnézi, és a végén naná, hogy úgy bassza seggbe, hogy ordít a csaj mint az állat.

El is mondja egyébként a riportban, hogy neki kihívás az, hogy az ilyen csajokat rábeszélje az egészre. Aztán később már Aleska mint tapasztalt pornós ad tanácsot az egyik pornózásra vágyó csajszinak. Írtam egy posztot régebben, hogy miért szar egy Woodman casting és azóta sem írtam meg ennek az ellentettjét, mármint hogy miért is jó és népszerű. Ezt a dolgot mindenképpen bele fogom venni, azt, hogy profin tudja befolyásolni a csajokat és rábeszélni őket. Mennyire nehéz dolga van, egy köpcös kopasz faszinak ebben a helyzetben, és mégis sokat szívesebben basznak vele, mint egy szépfiúval.

Érdekes rész még az is, amikor egy női (!!) pszichiátert szólítanak meg, aki azt mondja, hogy a nőket az égvilágon mindenre rá lehet beszélni, csak tudni kell, hogy hogyan. Ezzel maximálisan egyetértek. Szerintem ti is igaz ? Ha igaz, amit írnak a jelenetben, akkor Emesét is legalább két órán át beszélte rá a francia, hogy engedje el magát ennyire.

Itt nézhetitek meg a teljes jelenetet.

Az a lyuk nem arra való mi ? 🙂

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az a bizonyos legendás Aleska Diamond Woodman casting.