Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

A rosszul járt pizzafutárlány és a építkezési ellenőr csaj. Újra divat lett a történet a pornó jelenetekben.

2022.10.20.Curt

Időszakok vannak a pornóban is, mint a divatban vagy a zenei irányzatokban, amik cirkulálnak és visszajönnek. Ki a fasz gondolta volna, hogy újra menő lesz a susogós melegítőfelső és a 90-es évek farmerja, filmjei és a zenéi? Most meg újra divat lett a történet a pornó jelenetekben.

Van ahol egyébként eddig is az volt (Brazzers és tsai.), de amiket én nézek, ott ez eléggé meglepő dolog volt. Annyit volt a történet, hogy a csaj bejött az ajtón és megbaszta 8-10 faszi. Én nem bánom amúgy ezt a változatosságot, inkább erre az irányba menjünk el, minthogy férfiakat, meg farkas nőket kelljen néznem.

Két ilyen faszányos jelenetet nézünk meg most az éppen szünetelő Legalblog helyett (jövő héten elvileg már aktív lesz újra a Legalblog is)

Az elsőben Anna deVille játssza a szokásos szerepét: tág picsájú nő, akit szétbasznak.

Általában ezek az elő-felvezetések több munkát igényelnek a vágóktól és a szereplőktől mint az akció. Érdemes nem áttekerni, mert a faszik “színészkedése” több mint szánalmas. Az én egyik kedvencem a paróka lecsúszós csávó, aki egy nárcisztikus faszkalap lehet, és itt valamiért állandóan főszerepeket adnak neki.

A lényeg akkortól kezdődik, amikor ki van kötözve egy pajtában, majd sorba kezdik el baszni. Anna úgy kezdi a jelenetet, hogy a letolt nadrágjára pisil, amivel megadja az alap hangulatot, nekem legalábbis igencsak felállt tőle.

A jelenetben nekem az tetszik, hogy faszán mocskos, azaz nincs a közelben zuhanyzó, hanem vágás nélkül megy a dolog, miután szájba hugyozták a drágát, átfordítják és megy a baszás tovább. Anna persze kellően tágul, a szokásos hatalmasra. És simán befér neki a két fasz is.

Annát nem sokszor láttam még kiakadni de ennél a pisizős jelenetnél azért még neki is sok amit kap, meg is kell ejteni egy kis pihenőt és csak vágás után megyünk tovább.

Aztán ahogy csak bírják basszák a csajt, aki habár végig csinált egy egész sorozatot a Perverse Family-vel, de ez mintha sok lenne neki.

A széna a pajta aljára egyébként kurva jó ötlet volt, nem is kell takarítani semmit, végeznek és lehet hazamenni. A végére is kap még Anna egy jó pár adag pisit azért, el ne felejtse ezt a jelenetet amíg él. Talán ezért maradt rajta végig az a rohadt Nike edzőcipő, pedig még a talpa is leszakadt …

A pizzafutár szerepét a kolumbiai Emily Pink kapta, akit mostanában nagyon megkedveltem. Itt is van persze egy kis intró, kivágtam nektek nézzétek meg, naná, hogy itt is főszerepben marad a kopasz parókás köcsög. Oscar díjas alakítások és igazi karakterszínészek !

Furcsa, hogy a kopasz barátunk kigúvadt szemmel nézi a Playboy-t, aztán meg pár perc múlva meg éppen majd szájba fog hugyozni egy csajt, akit utána seggbe baszik, de a Playboy durva neki.

Aztán persze szegény Emily ott ragad a brigádnál. Két változat van a jelenetből és én három példányban is ugyanazt tudtam csak letölteni, pedig a pisis az érdekesebb, amiben fentről az emeletről is pld. szájba pisizik a drágát. Az eléggé odabaszó. Itt van annak az előzetese. 10/1 a jelenet, azaz 10 faszi és a dél amerikai csajszi.

Ugyanúgy kikötözik őt is szegénykét és sorba járnak rá baszni a fenekét. Kis cuki edzőcipő van rajta, ami sajna itt is végig rajta marad. Nagy kár, hogy tudom, hogy honnan vágták ki a pisizéses részt és aztán már csak aztá látom hogy teszik fel újra a raklapra a csajt pisis hajjal. Ha bárki megtalálja az kommentben írja már meg és akkor még lehet, hogy módosítok is a poszton és belerakom azokat a részeket is.

Emily rettenet milyen lelkes tud lenni, odaadóan hagyja magát minden pózban baszatni. Talán a 10 faszi kicsit sok és nem Emily-nek, hanem azért mert van aki csak teng leng a háttérben, maximum ebben a helyzetben 5-en férnek hozzá a csajszihoz. Emily szépen tágul is persze közben, nem olyan nagyra mint Anna a másik jelenetben, de ő nem is Gape-es tágulós csaj annyira.

A segge viszont egészen elképesztően szexi, olyan fasza latinos, ami csak a dél-amerikai csajoknak van.

Igazság szerint nagyon, de nagyon hiányzik a pisizés a jelenetből (pár éve még nem gondoltam volna hogy ezt le fogom írni …), fura így látni már szinte egy szettet, amikor csak baszás van benne. Engem ilyenkor szokott kielégíteni az, hogy mezítláb van a csaj, de most ez is elmaradt …

Itt nézhető az emily-s jelenet, itt pedig az annás.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A rosszul járt pizzafutárlány és a építkezési ellenőr csaj. Újra divat lett a történet a pornó jelenetekben.