Loading

A nyilvános helyen faszt verő tag újra támad. GentlyPerv új videók.

2022.10.12.Curt

Kb. egy éve már éltettem a faszit, aki nyilvános helyeken vetkőzik neki és vereti ki a farkát másokkal. Mostanában nekem is vannak ilyen vágyaim, de csak otthon játszom el, hogy egyszer csak nekilátok verni a faszt és kíváncsi vagyok a barátnőm arcára, amikor éppen sétál a mosott ruhával a hálóba és én meg majd’ elélvezek. Az esetek 100%-ában mindíg úgy alakulnak a dolgok ami engem izgat és hasonló véget érnek mint itt a lentebbi videókban. Szóval én csak ilyen szalon szatírban nyomom otthon. Mást nem is mernék és nem is akarok, de érdekes nézni hogy más meg igen.

Még akkor is ha full kamu az egész, de még akkor is sokkal, de sokkal nagyobb a valóság tartalma, mint a “leszoptam a legjobb barátomat”, vagy a “meglepett a nevelőapám a konyhában hátulról” videóknak. Az előző poszt alatt talán kivétel nélkül mindenki azt írta, hogy kamuk a videók én bennem is errefelé tájolódik az igazságérzet, de van egy kis részem ami meg elhiszi, hogy a buszon odaül egy jócsaj és kiveri a hátsó ülésen:

A szaunás akció az viszont tutira kamu a beállított két kamerával, és a szőke csajszi is annak tűnik, aki a barátjával beszél telefonon miközben kivégzi a srácot.

A H&M-es öltözős videó viszont eléggé vad, még akkor is ha a csaj itt is egy beépített ember volt:

De a kedvencem mégis az amikor egy túrázó társaság előtt adja neki és az egyikük visszaküldi a magányos csajt, hogy rendezze le a tagot. Ez azért eléggé valóságosnak tűnik nekem. Szerintem valami nudi strand parkolója lehet a hely, hogy ilyen lazán veszik a dolgot. Engem ezzel megvettek.

Nem tudom mit csinálnék egy ilyen helyzetben, ha mondjuk én is a társaság tagja lennék. Mondjuk van olyan lány ismerősöm, akit nem nagyon kellene rábeszélni hogy menjen oda és verje ki a faszt, főleg, ha egy ilyen helyes faszié és ekkora méretes mint itt. Szerintem kurva izgató már csak belegondolni is, hogy ezt megteszi valaki, az meg hogy közben végignézni egy társaság a spriccet még izgatóbbá teszi. A videót egyébként 18 millióan látták.

Itt van a srác PornHub Csatornája és persze OnlyFans-en is elérhető ugyanezen a néven.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A nyilvános helyen faszt verő tag újra támad. GentlyPerv új videók.